Biografia actorului Bariș Falay

618

Actorul turc Bariș Falay s-a născut în Balikesir, Turcia pe data de 9 aprilie 1972.
A studiat actoria la Universitatea din Ankara.
După ce a lucrat doi ani la Teatrul de Stat din Ankara, a început să joace pe scenele teatrelor din Izmit.

Și-a început cariera în televiziune cu seriale precum Cicek taxi, Tatlı Hayat, Aliye.
Între 2009 și 2011, a jucat rolul lui Kerpeten Ali în serialul Ezel și a devenit foarte cunoscut.

A urmat un rol principal în filmul Ya sonra.
A revenit la televiziune în 2011 cu serialul Al Yazmalım (Eșarfa roșie).
Din 2013 până în 2015, l-a jucat pe Selim Serez în serialul Medcezir (Yaman).
Apoi l-a interpretat pe Harun în serialul Furtună pe Bosfor.

Talentul său i-a adus aprecierea publicului și a criticilor de film și a câștigat mai multe premii pentru rolurile jucate.

După ce a impresionat din nou publicul cu rolul Kirac în serialul Agenția de talente și sentimente, a avut rolul principal în filmul Sen ben Lenin care a fost premiat la multe festivale de film din Turcia și alte țări europene.

Este căsătorit cu actrița Esra Ronabar din anul 2006.

Filmografie
1995 / Çiçek Taksi
2001 / Bizim Çocuklarımız
2001 / 90-60-90
2002 / Tatlı Hayat
2002 / Yarım Elma
2002 / Kuzenlerim
2002 / Dadı
2004 / Karım ve Annem
2004-2006 / Aliye
2006 / Bebeğim
2008 / Kirpi
2008 / Çemberin Dışında
2009 / İstanbul Çocukları
2009-2011 / Ezel
2011 / Ya sonra
2011-2012 / Al Yazmalım
2013-2015 / Medcezir
2015-2017 / Paramparça
2020-2021 / Menajerimi Ara
2021 / Sen ben Lenin

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.