Biografie Dilan Cicek Deniz (Ruya din serialul Flăcările destinului)

0 1,380

Dilan Cicek Deniz este model si actrita turca, nascuta la data de 28 februarie 1995 in Sivas, Turcia. Ambii parinti sunt profesori.
In timpul liceului a luat lectii de teatru timp de trei ani iar ulterior a absolvit Universitatea Bilgi Sectia Filologie.

La varsta de 15 ani a publicat o carte de poezie, “Gunesi Annem Sanirdim”(Credeam ca soarele e mama).

In 2014 a participat ca model la concursul de frumusete Elidor Miss Turkey si a castigat locul al doilea, iar in 2015 a reprezentat Turcia la Miss Universe in Miami. In 2016 a primit Premiul Pantene Altin Kelebek pentru ascensiune.

In 2018 a devenit imaginea Avon.

In 2015 a jucat primul sau rol (Ebru) in serialul “Tatli Kucuk Yalancilar” dupa care au urmat si alte roluri de succes.

Filmografie
2013 Balayi
2015 Tatlı Küçük Yalancılar (Ebru)
2015 Güneșin Kızları (Elif)
2016-2017 Bodrum Masalı (Su Ergüven)
2017-2019 Çukur (Sena)
2020−2021 Alev Alev
2020 Yarim kalan aşklar
2020 Yarına Tek Bilet

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.