Biografie Cihangir Ceyhan (Omer – serialul Flăcările destinului)

0 1,119

Actorul turc Cihangir Ceyhan s-a născut în Adana pe data de 15 octombrie 1989. Și-a pierdut mama la vârsta de 2 ani iar tatăl său nu s-a mai recăsătorit. Are un frate și o soră mai mare. Într-un interviu a spus: ” Am învățat de la familia mea că trebuie să fiu mereu puternic și decent. Mi-au transmis principii valoroase, am fost învățat să fiu corect, să-mi câștig un trai cinstit, să iau atitudine împotriva nedreptății. A fost o copilărie bună. ”

După absolvirea liceului, Cihangir a plecat în Ucraina pentru a studia medicina dentară. Ulterior a renunțat la acea facultate și s-a întors în țară. A fost admis la Facultatea de Relații publice din Cukurova însă a renunțat și la aceasta și s-a îndreptat spre actorie.

Și-a început cariera în anul 2015 cu personajul Serdar, în filmul “Yusuf” după care a interpretat personajul Cio în serialul “Sıfır Bir”, rol care i-a adus o mulțime de fani.

În 2019 a cucerit publicul din lumea întreagă cu rolul lui Azer în serialul “Cukur” (Legea familiei) iar în 2020 a primit un rol principal în serialul “Flăcările destinului”.

Visul său este să devină producător sau regizor și să ajute tinerii actori care se află la începutul carierei.
Într-un interviu, chipeșul actor a spus că nu țintește la o viață de lux ci își dorește să îi ajute pe cei aflați în nevoie.

Filmografie
2020 –2021 Alev Alev
2019 – Çukur (Azer)
2016-2019 – Sıfır Bir (Cio)
2015 – Yusuf (Serdar)

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.