Biografie Ali Ersan Duru (Ferhat – Lacrimi la Marea Neagra)

0 2,718

Ali Ersan Duru s-a născut pe data de 19 septembrie 1984 în Ankara. Are cinci frați, el fiind cel mai mic fiu al familiei.
Este absolvent al Universității Osmangazi, Facultatea de Finanțe. În perioada studenției s-a alăturat unei trupe de teatru de amatori iar după absolvire s-a mutat în Istanbul pentru a urma o carieră în actorie.

A luat lecții de actorie la Atelierul Şahika Tekand Stüdyo timp de trei ani iar primul său rol a fost în drama romantică Başrolde aşk. Când încă juca în acest serial, i s-a oferit un rol principal în serialul Hayat Devam Ediyor. Apoi, în anul 2012 a jucat în primul său film, în Çanakkale 1915.

Ali Ersan Duru este cunoscut în special pentru performanța în comediile romantice Şahane Damat și Kalbimin Sultanı și în drama Bugünün Saraylısı. A apărut și în reclamele publicitare Biscolata și Trivago.

Carismaticul actor are 1.90 m înălțime, 80 kg și este zodia fecioară.
Practică kickboxing și fitness iar printre hobby-urile sale se numără echitația și muzica. Iubește animalele și are o pisică pe nume Armin iar actorii lui favoriți sunt: Leonardo DiCaprio, Christian Bale, Al Pacino și Robert De Niro.

Filmografie
2019 – Sen Anlat Karadeniz
2018-2019 – Diriliş Ertuğrul (Albastı Beybolat)
2018 – Kalbimin Sultanı (Mahmut)
2016 – Şahane Damat (Mehmet)
2015 – Aşk Zamanı (Fikret)
2014 – Gönül İşleri
2013 – Yağmurdan Kaçarken (Korkmaz)
2013 – Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda (Mustafa)
2013-2014 – Bugünün Saraylısı (Fatih)
2012 – Çanakkale 1915 (Mehmet Ali)
2011-2012 – Hayat Devam Ediyor (Berat)
2011 – Başrolde Aşk (Emre)

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.