Valurile vietii – episoadele 76-77-78 (rezumat)

3,377

În episodul anterior Faryali și Yildiz s-au decis să le spună lui Ateș și lui Su că sunt împreună. Copiii sunt fericiți pentru ei însă Faryali tocmai a aflat că e posibil ca Asli să fie fiica lui și e foarte bulversat. Văzându-l așa, Yildiz crede că regretă că s-au grăbit să le spună copiiilor. Faryali îi evită pe toți în timp ce încearcă să le găsească pe rudele lui Maya iar Asli așteaptă toată ziua să meargă să vorbească cu ea fiindcă și-a dat seama că știe ceva despre părinții ei.

Suha o duce pe Yana, sora lui Maya în Bodrum ca să vorbească cu Faryali. Yana minte că nu știe nimic dar în timp ce vorbește cu ea, Faryali primește telefon de la un prieten din Grecia care a aflat de la mama lui Maya că într-adevăr au avut o fiică și că au mințit-o pe Maya că a murit la naștere. Ateş l-a urmărit pe Faryali și aude discuția lor dar Suha îi spune că ar fi mai bine ca Asli să afle de la Faryali. Ateş se duce la hotel și așteaptă lângă Asli până când Faryali va merge să vorbească cu ea.

Faryali merge tulburat pe malul mării și după ce stă un timp singur, îl cheamă pe Kelebek și îi povestește că Asli e fiica lui și că Maya e chiar femeia despre care Yildiz a crezut că era amanta lui în urmă cu 20 de ani, când l-a părăsit. El și Maya au fost împreună o perioadă scurtă, după ce a aflat că Yildiz s-a căsătorit cu Evren.
După aceea Faryali merge să vorbească cu Asli.

Între timp Yana i-a dat lui Suha numărul de telefon al lui Maya. Suha încearcă să o sune însă Maya nu îi răspunde fiindcă e în avion, în drum spre Turcia. Bora si Lal au găsit-o în Grecia înaintea tuturor și vor să o folosească pentru a scăpa de Faryali.

Acest rezumat este facut dupa varianta originala a episodului 26, care are in jur de 130 de minute.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.