Biografie Gulper Ozdemir (Hazan – Lacrimi la Marea Neagra)

2,299

Actrița Gulper Ozdemir s-a născut pe data de 18 noiembrie 1990 în Frankfurt, Germania.
A urmat cursurile Facultății de Științe Aplicate a Universității RheinMain și în același timp a absolvit Universitatea Truman State din SUA.

A început să studieze actoria și să joace în piese de teatru în perioada liceului, primul ei rol fiind în piesa Bonnie &Cliyde. Frumoasa actriță a jucat pe scenele teatrelor din Germania, Turcia și New York.

La vârsta de 16 ani a călătorit în lumea întreagă împreună cu prietenii și a vizitat multe țări precum: India, Africa de Sud, Malta, Anglia, Dubai, Franța, SUA, etc. În perioada când a vizitat SUA, a continuat să studieze actoria și a jucat în multe piese de teatru în New York.

Primul ei rol într-un serial turcesc a fost în serialul O singură privire (Bana Sevmeyi Anlat) care s-a difuzat și în România. Apoi a urmat serialul Kara Yazi în care a jucat alături de actori mari precum Haluk Bilginer și Emre Kınay.

În anul 2017 a primit rolul principal în serialul Tutsak iar un an mai târziu a jucat din nou rolul principal în serialul Meleklerin Aşkı împreună cu actorul Berkay Hardal.
De la începutul anului 2019, Gulper interpretează personajul Hazan în serialul fenomen Lacrimi la Marea Neagră.

Filmografie
2019 – Sen Anlat Karadeniz (Hazan)
2018 – Meleklerin Aşkı (Melek)
2017 – Tutsak (Elif)
2017 – Kara Yazı (Derya)
2016 – Bana Sevmeyi Anlat (Simge)

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.