Lacrimi la Marea Neagra – Episodul 62 (rezumat)

7,899

Murat fusese prins și bătut de niște tipi care îl acuzau că le-a pierdut o geantă care conținea o sumă mare de bani. Până la urmă a reușit să fugă de ei și s-a întors în Trabzon.
Melek a mers cu Hazan și Ferhat să dea o declarație la poliție. Hazan a vrut să o ducă acasă la bunica lor dar a apărut Genco și a convins-o să meargă la conac pe motiv că mama ei este devastată de când ea a dispărut. Pentru a o pedepsi pentru că a fugit, când au ajuns acasă Genco a inchis-o în camera ei. Nilufer a încercat să-l convingă să deschidă ușa dar Genco i-a explicat că nu vor putea scăpa niciodată de el nici ea nici Melek.

Hazan și-a împachetat niște lucruri și a mers să stea cu sora și cu mama ei. Când a văzut-o Genco a ordonat să i se pregătească camera de oaspeți dar Hazan i-a zis că nu este nevoie fiindcă va sta cu sora ei dar el i-a zis că nu poate sta cu Melek în cameră fiindcă este pedepsită pentru escapada ei. Tarik stătea deoparte și zâmbea iar Genco i-a zis să stea departe de Hazan și să meargă în oraș cu Mercan să cumpere rochia de mireasă și ce mai trebuie pentru nuntă.

Ferhat este supărat pentru decizia lui Hazan de a locui în aceeași casă cu Tarik însă Fikret îl încurajează să aibă încredere în ea și să aibă răbdare.
Fatih a mers la serviciu și l-a găsit pe Murat dormind în fața biroului pe o bancă. Fatih l-a întrebat de ce era în halul acela iar el i-a zis că l-au bătut niște tipi care l-au întrebat de o geantă dar pe care el nu îi cunoștea. Mai târziu au ajuns Mustafa și Tahir. Mustafa s-a înfuriat când l-a văzut bătut și i-a zis că sigur a făcut ceva rău și le va crea probleme și lor dar Tahir l-a compătimit pentru ce a pățit și l-a încurajat să îi spună adevărul.

Hazan a reușit să intre în camera lui Melek când Genco nu era acasă și i-a spus că și-a luat câteva zile libere de la școală pentru a rămâne cu ea. Melek i-a zis că a întârziat cam mult să facă asta dar dacă chiar vrea să facă ceva bun ar trebui să o ajute pe mama lor. Hazan a prins-o pe Hulya vorbind cu Genco la telefon iar aceasta îi spunea că Hazan a intrat în camera lui Melek. Hazan i-a luat telefonul din mână și i-a zis lui Genco că și-a scos sora din cameră și nu îi pasă de el apoi i-a zis lui Hulya că va afla în curând ce se întâmplă în casa aceea.

Tarik a ieșit în oraș cu Mercan. Au mers împreună la o ceainărie iar el i-a spus că Hazan va locui pentru un timp în aceeași casă cu ei dar ea i-a zis că nu o privește deloc această chestiune. El a început să zâmbească și i-a povestit cum Cemil l-a avertizat despre ea că este o fată foarte tăcută și liniștită dar el crede că este o maniacă și s-a ascuns foarte bine. Ea i-a zis că nu s-a ascuns deloc doar că nimănui nu i-a păsat de ea și nimeni nu a observat-o dar Tarik i-a zis că el a făcut-o. Apoi a intrebat-o ce fel de fată este ea că nu îi pasă dacă fata pe care el o iubește va locui în aceeași casă cu ei iar ea i-a spus că a văzut o altă femeie în ochii bărbatului pe care ea l-a iubit și a rezistat și l-a întrebat dacă crede că i-ar păsa de el dar el i-a zis că l-a durut să audă asta.

Tahir l-a încurajat pe Murat să îi spună toată povestea de la inceput iar el i-a povestit că a mers la Istanbul și a găsit-o pe Nazar dar ea nu i-a dat nici o explicație de ce a fugit de la nuntă. După aceea el nu a vrut să se mai întoarcă acasă și a vrut să plece in străinătate dar nu avea bani. Un tip i-a zis că îl ajută el să treacă dincolo dacă va duce o geantă cu bani la o adresă dar pe drum el s-a uitat în geantă și văzând că erau droguri a aruncat geanta în mare și i-a zis tipului că a fost atacat și geanta i-a fost furată. Tahir și-a dat seama că ar putea fi urmărit și l-a anunțat pe Ali.
Tipul acela a mers la hotelul unde a stat Murat și i-a aflat adresa. Și-a luat oamenii și a plecat spre Trabzon.

Mercan și părinții ei au fost invitați la cină la casa lui Genco. Hazan o convinge pe Melek să coboare la cină și să se prefacă că sunt o familie fericită. O sfătuiește că trebuie să fie unite ele și mama lor fiindcă doar așa o să reușească să-l învingă pe Genco.
Tahir l-a dus pe Murat la casa lor de la munte apoi a mers la Fikret și i-a povestit ce a făcut Murat. Fikret și-a dat seama că Murat este în mare pericol și și-a pus oamenii să afle dacă ceva persoane străine întreabă de familia Kaleli.

După cină Tarik si Mercan ies afară să stea de vorbă. El îi spune că rochia pe care o poartă nu i se potrivește deloc iar ea îi răspunde că atunci ar trebui să o poarte mereu. Apoi ea l-a lăudat că arată bine în costumul lui ca un ospătar într-un restaurant de lux, după care i-a aranjat mustața și i-a sugerat să își facă niște tatuaje iar el îi zice că tatuajele sunt o idee bună. Sunt întrerupți de părinții lor care își spun la revedere, iar înainte ca ea să plece el îi șoptește că mai târziu va merge să o ia la o plimbare cu mașina iar ea acceptă.

Oamenii care îl urmăreau pe Murat au aflat deja unde este conacul Kaleli.
Mercan și Tarik au mers pe plajă și au stat de vorbă în mașină până dimineața. Ea adormise iar el o privea atent iar când s-a apropiat să o privească mai de aproape ea a scos încet pistolul și l-a amenințat că îl împușcă dacă o sărută. Turkan a intrat în camera ei și a văzut că lipsește. A sunat-o și a intrebat-o unde este iar Mercan i-a zis că este în oraș pentru a cumpăra o rochie dar ea i-a zis că nu o crede și este sigură că este cu șobolanul acela. Tarik a intrebat-o dacă el este șobolanul iar Mercan i-a zis zâmbind că el este.
‌Fikret a aflat cine e tipul care este pe urmele lui Murat. L-a sunat pe Tahir și i-a cerut să nu plece de acasă niciunul din familie. Apoi și-a luat oamenii și pe Ferhat și au mers la conacul Kaleli dar tipii au ajuns înaintea lor și au început să tragă cu armele în conac.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.