Lacrimi la Marea Neagra – episodul 60 (rezumat)

9,302

Mercan îl vizitează pe Tarik acasă și îl găsește în curte unde trage cu arma la țintă în sticle. Tarik o ignoră câteva momente prefăcându-se că nu a auzit-o apoi o întreabă dacă se teme. Mercan îi răspunde că nu se teme apoi Tarik îi spune să decidă împreună cu familia ei și tatăl lui când vor face nunta și să îl anunțe unde să meargă și la ce oră. Mercan vrea să îi arate că nu se va căsători cu o femeie speriată și supusă care nu se poate apăra și ia o sticlă din cele pe care le folosește Tarik ca țintă, și-o pune pe cap și îi spune să tragă cu arma. Tarik țintește dar nu trage. După aceea Mercan îi spune să își pună și el o sticlă pe cap. Tarik face asta iar Mercan trage cu arma sigură pe ea, nimerește sticla fără nici o problemă și îi spune că și ea știe despre arme fiindcă este de la Marea Neagră.

Hazan e necăjită fiindcă Melek i-a reproșat că nu vrea să o ajute și merge în vizită la Fikret sperând să îl întâlnească pe Ferhat. Când află de la Fikret că Ferhat e plecat în Istanbul, încearcă să își ascundă dezamăgirea iar Fikret care știe că îl iubește, îi spune că l-a trimis în Istanbul ca să taie legăturile cu trecutul ca apoi să se poată stabili în Trabzon.
Cand Ferhat se întoarce din Istanbul și află că Hazan a fost acolo, merge imediat acasă la Hanife pe motiv că trebuie să îi dea calului vitamine. Hazan iese afară cu pușca neștiind cine este acolo la o oră atât de târzie. Ferhat îi dă vitaminele apoi stau puțin de vorbă și servesc un ceai împreună.
Între timp, acasă la familia Kaleli se fac pregătiri pentru nunta lui Ali și Esma.

A doua zi are loc cununia religioasă acasă la Osman. Seara, femeile fac petrecerea de henna la un hotel înainte de a începe nunta în timp ce Mustafa care e un ‘soț cu experiență’ îi dă niște sfaturi prietenești mirelui: întotdeauna să se supună dacă vrea să fie fericit și să fie foarte atent la întrebările capcană, iar dacă nu știe răspunsul la ele, să îi facă complimente soției. După aceea are loc un eveniment neașteptat care tensionează atmosfera: Tarik și Mercan, care nu au fost invitați, intră în sala de nuntă neobservați iar Tarik ia microfonul, se prezintă, le urează mirilor fericire și le dă cadouri apoi îi invită pe toți la nunta lui cu Mercan și pleacă împreună cu ea. Ali, Tahir si Ferhat se abțin să nu facă scandal și să ruineze nunta. Mercan îi cere lui Tarık cheile mașinii lui și conduce cu viteză mare, arătându-i că poate să fie la fel de nesăbuită și curajoasă ca și el.
După nuntă, mirii pleacă în Istanbul unde vor petrece luna de miere.

La vila Tamer, Genco o urmărește pe Melek pe înregistrările video și observă că discută cu cineva pe internet. Merge în grabă în camera ei și bate la ușă strigând să deschidă. Fiindcă fata nu răspunde, Genco sparge ușa însă găsește camera goală și fereastra deschisă. Nilufer se trezește amețită și din cauza medicamentelor pe care Genco o obligă să le ia, cade pe scări. Genco o găsește inconștientă.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.