Lacrimi la Marea Neagra – episodul 59 (rezumat)

5,548

Hanife o sună îngrijorată pe Melek să îi spună că Hazan a plecat noaptea singură la fermă să-și caute calul care a fugit. Hulya aude conversația și le spune lui Genco și lui Tarik iar Tarik pleacă imediat să o caute pe Hazan.
La fermă, Ferhat aduce calul înapoi și îi spune lui Hazan că a vrut să vadă și ea cum e despărțirea de cineva drag. Tarik apare și îl acuză furios pe Ferhat că o curtează pe femeia pe care el o iubește și îl amenință să stea departe de ea, altfel îl va ucide.

A doua zi dimineața, la insistențele lui Genco, Tarik o invită pe Mercan în oraș, să vorbească și să se cunoască. Se întâlnesc la o cafenea iar Mercan îi spune direct că nu are nici un fel de așteptări de la căsnicia lor și nu trebuie să se prefacă că sunt fericiți.
Seara Genco și Tarik o vizitează pe Mercan și pe familia ei acasă. De data aceasta Mercan îi spune lui Tarik că știe că o iubește pe Hazan și că a răpit-o dar ei nu îi este teamă de el pentru că a avut deja o experiență oribilă care a lăsat-o într-un scaun cu rotile și incapabilă să vorbească și că nefericirea ei e atât de mare încât a ajuns să încerce să își ia viața. Tarik pare să fie fascinat de franchețea ei.

Ferhat o vizitează pe Hazan la școală iar ea își cere scuze pentru vorbele pe care i le-a spus despre Zeynep.
Genco vrea să îi facă pe cei din jur să creadă că Nilüfer a înnebunit ca să poată să o interneze într-un azil.
Mustafa și Asiye își reînnoiesc jurămintele iar Tahir și Nefes se pregătesc pentru copilul care se va naște. Tahir se gândește că ar fi bine să se mute la casa lor dar Nefes își dorește ca copiii ei să crească acolo alături de toată familia.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.