Biografie Ali Yagci (Burak – Rămâi lângă mine)

3,246

Actorul Ali Yagci s-a născut în Ayvalik, Balikesir, Turcia în anul 1990.
Are un frate și o soră, el fiind fiul mijlociu al familiei. Sora lui este de profesie avocată iar fratele său deține un local.
În liceu, Ali Yağcı a practicat diverse sporturi precum wrestling, fotbal, înot, diving sau gimnastică.

Gătitul a fost întotdeauna una dintre pasiunile actorului care a fost nevoit să lucreze de la vârsta de 9 ani pentru a se întreține. De-a lungul anilor a avut diverse joburi de la cofetar până la manager de restaurant. În Ayvalik, locul unde a copilărit, a deținut o cafenea și a lucrat ca bucătar. Când și-a pierdut cafeneaua într-un incendiu s-a decis să facă o schimbare. La vârsta de 25 de ani s-a mutat în Istanbul unde a început să studieze actoria la atelierul An Drama ve Saim Güveloğlu.

Şi-a început cariera de actor jucând în reclame pentru diverse branduri celebre printre care Turkcell, Coca Cola, Nescafe și GQ. S-a făcut remarcat în filme și seriale de diverse genuri și a ajuns în scurt timp unul dintre cei mai promițători actori din Turcia.

Filmografie
2015 – Umut Apartmani
2016 – Adini Sen Koy
2016 – Seviyor Sevmiyor
2018 – Erkenci Kus
2019 – Her Yerde Sen
2020 – İyi Günde Kötü Günde

Chipeșul actor este aventurier și postează frecvent pe rețelele de socializare fotografii din vacanțele și călătoriile sale.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.