Biografie Anil Celik

2,070

Actorul Anil Celik s-a născut în anul 1988 în Ankara, Turcia.
A studiat actoria la Facultatea de Teatru, Universitatea Beykent însă și-a început cariera încă din liceu cu roluri mici în diverse seriale, filme și piese de teatru.

În 2009 a jucat în serialul Unutulmaz ȋn rolul lui Kerem iar mai târziu a apărut în serialul Al Yazmalım, care i-a avut ca protagoniști pe Barış Falay, Özge Özpirinçci și Seçkin Özdemir.
În 2012 a lucrat ca producător al filmului Lal Gece.

În 2014 a fost cooptat în distribuția serialului de comedie Kertenkele. Au urmat comedia romantică Çilek Kokusu ȋn care a jucat alături de Demet Özdemir, Yusuf Çim și Ekin Mert Daymaz și serialul Hayat Sevince Güzel.

Pentru rolul din serialul Vis de iubire a fost nominalizat la Premiul pentru cel mai bun actor de comedie în cadrul Premiilor Pantene Altin Kelebek.

Filmografie
2020 – Bay Yanlis
2018 – Erkenci Kuş
2016 – Hayat Sevince Güzel
2015 – Çilek Kokusu
2014 – Kertenkele
2013 – Salih Kuşu
2013 – Nuri ile Cafer
2012 – Yamak Ahmet
2011 – Seni Bana Yazmışlar
2011 – Al Yazmalım
2009 – Unutulmaz
2008 – Sevgili Düşmanım
2008 – Kollama
2008 – Kendi Okulumuza Doğru
2007 – İstiklal: Söğütlü Hacer Ana
2007 – İstiklal: Kara Yılan
2007 – İstiklal: Gelinin Binbaşıya Ağıdı
2007 – Senin Uğruna
2006 – Arka Sokaklar
2005 – Beşinci Boyut

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.