Biografie Beran Soysal (Tarik – Lacrimi la Marea Neagra)

0 1,581

Beran Soysal, actorul care joacă rolul personajului Tarik în serialul Lacrimi la Marea Neagră este cunoscut publicului român și din serialul Intrusul în care a interpretat rolul personajului Gokhan, fiul comisarului Yusuf. A apărut și în serialul Patria mea ești tu în rolul unui soldat grec.

Actorul născut pe data de 03 aprilie 1988 în Istanbul, a absolvit Facultatea de Teatru și a debutat în serialul ‘Agir Roman Yeni Dunya’ în anul 2012.

Premii
2016 – Premiul pentru cel mai bun actor în cadrul Festivalului de Film Altin Portakal pentru rolul interpretat în filmul Yolculuk.
2019 – Premiul pentru cel mai promițător actor în cadrul Festivalului de Film Altin Koza pentru performanța în filmul Kronoloji.

Filmografie
2012 – Ağır Roman: Yeni Dünya
2012 – Jin
2015 – Yolculuk
2015 – Çırak
2016 – Vatanim sensin
2016 – Toz
2017 – İçerde
2018 – Kronoloji
2019 – Sen anlat Karadeniz

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.