Biografie Burak Dakak (Hasan – serialul Gulperi)

0 2,552

Burak Dakak s-a născut pe data de 8 iunie 2008, în Ankara, Turcia. Este actor de la vârsta de 10 ani, primul său rol a fost în serialul Doğruluk Ekseni (2008). Având sprijinul părinților săi a început să ia cursuri de actorie la Teatrul de Stat din Ankara iar următorul rol a fost în serialul Ezel (2009).

Burak Dakak s-a făcut remarcat în serialele de epocă Kosem (prințul Mehmed; 2015) și Diriliş Ertuğrul (prințul Giyaseddin; 2018) și în drama Umuda Kelepçe Vurulmaz (2016-2017).
Serialul Gulperi în care a interpretat cu succes rolul lui Hasan a fost nominalizat la categoria ‘Cea mai bună dramă’ în cadrul Festivalului internațional de film din Seul. Ulterior i-a fost oferit un rol principal în serialul Cukur, care are audiențe record în Turcia.

Tânărul actor studiază la Facultatea de Cinema și Teatru în cadrul Universității Bahcesehir.

In timpul liber îi place să citească și să vizioneze filme. E interesat de metodele noi de preparare a cafelei și face diverse experimente acasă.

Filmografie
2019 – Cukur (Akin Kocovali)
2018 – 2029 – Gülperi (Hasan)
2018 – Diriliş Ertuğrul (Şehzade Gıyaseddin Keyhüsrev)
2016-2017 – Umuda Kelepçe Vurulmaz (Onur)
2015 – Muhteşem Yüzyıl Kösem (Şehzade Mehmet)
2014 – Benim Adım Gültepe (Fevzi)
2013 – Hıyanet Sarmalı
2013 – Ekip
2009 – Kendi Okulumuza Doğru
2009 – Geniş Aile
2009 – Ezel
2008 – Doğruluk Ekseni

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.