Gulperi – Episodul 3 (rezumat)

2,451

Gulperi a acceptat propunerea lui Yakup cu condiția să o aducă mai întâi pe Bedriye acasă. Bătrânul a fost de acord și a mers împreună cu ea și cu Ejder la casa unde o dusese Ali pe Bedriye și au adus-o la conac.
Avocatul Kadir s-a întors în Taskinhan și a aflat că în acea zi Gulperi avea să se căsătorească cu Ejder și și-a dat seama că este obligată de Yakup să facă acest lucru. A mers la un prieten de-al său care era procuror și l-a rugat să îl ajute cu cazul lui Gulperi. Acesta știa că Yakup și copiii lui se ocupau cu afaceri ilegale și i-a dat un dosar care conținea documente referitoare la dispariția lui Eyup.

‌Gulperi si Ejder erau pe cale să se căsătorească când a apărut Kadir la conac. Kadir l-a chemat pe Yakup deoparte și l-a obligat să anuleze nunta, în caz contrar va scoate la iveală faptul că fiul său Eyup nu a fost niciodată în Siria iar el își va pierde nepoții când aceștia vor afla că bunicul lor i-a mințit.
‌Yakup le-a spus copiilor că trebuie să se întoarcă cu mama lor la Istanbul pentru că deocamdată ea are custodia și le-a cerut să aibă răbdare fiindcă el va face tot posibilul și îi va aduce înapoi. Ejder l-a întrebat pe tatăl său de ce a anulat nunta iar Yakup l-a mințit că a aflat că Gulperi se întâlnea cu tot felul de bărbați la Istanbul iar lui nu îi trebuie o astfel de noră.
‌Din cauza aceasta copiii ei și Ejder au început să o urască și mai mult.

‌Ali a prins momentul când Bedriye era singură și a amenințat-o că nu va scăpa de el și o va obliga să se căsătorească cu el. Gulperi l-a văzut și l-a amenințat să stea departe de fata ei altfel îi va crea probleme, iar Bedriye a rămas impresionată văzând că mama ei i-a luat apărarea.
‌După ce Gulperi și copiii au plecat, Yakup l-a luat pe Ejder și au mers la casa lor din Istanbul. Yakup i-a spus soției sale că nu se va întoarce până nu vor reuși să se răzbune pe Gulperi și pe Kadir.

Ejder și Hasan s-au înțeles să scape de Gulperi fără ca Yakup să știe. Hasan credea că va scăpa de mama lui dacă ea va intra la închisoare iar Ejder spera că ea va ajunge la picioarele lui și îl va implora să o ajute. Ejder s-a întâlnit cu Hasan și i-a dat o pungă cu droguri iar el le-a ascuns acasă la Gulperi după care a sunat poliția și a reclamat-o că vinde droguri. Gulperi l-a auzit pe Hasan vorbind la telefon și nu îi venea să creadă că copilul ei îi poate face asta.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.