Biografie Burak Serdar Sanal (Pilot – Dragoste și secrete)

0 4,156

Burak Serdar Sanal s-a născut pe 28 august 1988 în Istanbul.
Și-a început cariera la 17 ani. Inițial a aspirat la o carieră în modeling dar când agenția la care a aplicat i-a oferit un rol în serialul Ilhamurlar Altinda, i-a plăcut atât de mult pe platourile de filmare încât s-a decis să urmeze o carieră în actorie.
Ulterior a absolvit Universitatea Maltepe, Facultatea de Teatru.

S-a făcut remarcat în filme și seriale de comedie precum: Avrupa avrupa (2011-2012), Boyle Bitmesin (2012-2014), Mucize (2014), Tut sozunu (2015) și Yeşil Deniz (2014-2016).
În 2016 a primit rolul principal în serialul Ruzgarin Kalbi în care a avut-o ca parteneră pe actrița Deniz Baysal iar în 2018 a revenit pe marele ecran cu drama Deniz ve Güneş.
În 2019 a fost cooptat în distribuția serialului Kimse Bilmez (Dragoste si secrete) în care dă viață personajului Pilot / Suleyman, rol care i-a pus în valoare talentul actoricesc și i-a adus primul premiu.

Iubita lui Burak este actrița Ozgu Kaya, protagonista din serialul “Dragoste și secrete”. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului și sunt împreună de peste un an.

Filmografie
2019 – Kimse Bilmez (Pilot / Süleyman)
2018 – Deniz ve Güneş (Deniz)
2017 – İkisini de Sevdim (Murat)
2016 – Rüzgârın Kalbi (Rüzgâr)
2014 – Mucize (İsa)
2014 – 2016 – Yeşil Deniz (İsmal)
2015 – Tut Sözünü (Bernardo)
2012 – Böyle Btmesin
2011 – Dinle Sevgili (Tolon)
2011 – 2012 – Avrupa Avrupa (Can)
2009 – Küçük Kadınlar 2. Sezon (Koray)
2009 – Bahar Dalları (Mert)
2008 – Peri Masalı (Murat)
2008 – Arka Sokaklar 3. Sezon (Ceyhun)
2005 – Ihlamurlar altinda

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.