Dragoste și secrete – episodul 4 (rezumat)

5,748

Ali este arestat iar Sinan e dus la spital. Uygar este acasă la Koksal și Hayrie când ei primesc vestea de la Sevda. Koksal crede că Ali l-a împușcat pe Sinan ca să se răzbune pe el.
Hudaverdi îl vede pe Ali când este dus la secție și îl anunță pe Kurtbey.

Pilot se plimbă prin preajma farmaciei ca să o vadă pe Duygu. Chiar atunci un tip face scandal fiindcă Duygu nu vrea să îi dea medicamente fără rețetă. Pilot se străduiește din răsputeri să rezolve problema discutând și să nu îl lovească fiindcă nu vrea să îi facă o impresie proastă lui Duygu. Nu ajunge la nici o înțelegere cu el și până la urmă îi oferă bani ca să plece. Duygu nu e deloc impresionată de soluția lui, ba chiar îi spune că a procedat greșit și îl repezește din nou. Pilot are grijă să îl pedepsească pe tipul acela fără să știe ea.

Ali este eliberat cu ajutorul lui Kurtbey.
El bănuiește că Uygar i-a întins capcana dar Kurtbey îl asigură că nici el, nici unchiul lui nu ar îndrăzni să facă asta și crede că a fost unul din vechii dușmani. Ali merge la spital ca să îl protejeze pe Sinan fiindcă se gândește că cei care i-au întins capcana vor încerca să îl ucidă, ca să nu îi denunțe.
Sinan supraviețuiește dar exact cum se aștepta Ali, Uygar plănuiește să scape de el fiindcă nu e sigur dacă știe sau nu, cine l-a răpit. Ali ajunge chiar la timp. Îl găsește pe Uygar în salonul lui Sinan și îl întreabă dacă el este în spatele acestei capcane dar chiar atunci apare Sevda. Ea crede că el l-a împușcat pe Sinan și vrea să îi cheme pe polițiștii care așteaptă afară. Ali încearcă să îi spună că nu el a făcut-o. Sinan se trezește și îi spune Sevdei că Ali l-a amenințat pentru că a lucrat din nou pentru Pilot dar nu l-a văzut pe cel care l-a răpit. Ali îi promite Sevdei că îl va găsi pe cel care a făcut asta dar ea încă nu știe ce să creadă.

Uygar profită de faptul că lui Koksal îi este frică de Ali și îi propune să se mute în casa lui împreună cu toată familia sub pretext că Sinan va fi mai în siguranță acolo. Sevda nu merge cu ei. Tatăl ei se teme că Ali îi va face rău și ei dar Sevda e sigură că nu ar face asta, fiindcă știe că Ali a avut un motiv întemeiat ca să îl amenințe pe Sinan. Sinan îi povestește mai târziu și mamei lui dar Koksal crede în continuare că Ali vrea să se răzbune pe el.
Uygar îi spune lui Pilot că Ali l-a împușcat pe Sinan. Pilot bănuiește că acesta a fost planul lui Uygar de la început și îi spune că dacă află că a făcut-o intenționat, nu îl va lăsa nepedepsit fiindcă nu acceptă ca un om de-al lui să fie rănit.
Pilot merge să îl caute pe Ali în cartier. Tatăl lui Duygu este la ceainărie cu prietenii săi și îl invită să servească un ceai cu ei pentru că l-a auzit spunând că Ali a împușcat pe cineva și vrea să îi spună că el nu ar face niciodată așa ceva. Pilot își schimbă imediat atitudinea și merge să povestească cu el. Bătrânul îi spune că chiar dacă Ali l-a împușcat pe Sinan, nu el este vinovat, ci cel care l-a angajat ca să vândă marfă acolo și că dacă îl găsește, îl va atârna de copac. Pilot înțelege că nu îl va accepta ușor de ginere din cauza afacerilor lui.
Puțin mai târziu, Pilot se întâlnește cu Ali. Ali nu reușește să îl convingă că nu l-a împușcat pe Sinan și se luptă cu el. La un moment dat, Pilot pierde lupta iar Ali îi spune să se dea bătut. Pilot îi răspunde că nu câștigă cel puternic ci acela care nu renunță, o expresie pe care Ali l-a învățat în copilărie. Ali îl întreabă tulburat de unde știe zicala dar el nu îi spune că o știe de la fratele lui, ci zice că aceea este legea străzii. În cele din urmă, Ali îl convinge că i-a fost întinsă o capcană prin el și Sinan.

Ali îl găsește ușor pe Kepçe, cel care i-a împușcat pe el și pe Sinan. Îl duce la o casă din pădure și îl pune pe Hudaverdi să îl păzească iar el merge să o aducă pe Sevda ca să audă de la el adevărul. Întâi o sună dar Sevda nu vrea să vorbească cu el apoi o găsește în fața casei lui Tugce și o convinge să meargă cu el.
Uygar care era în casa lui Tugce, îi vede pe fereastră și îi urmărește fiindcă tocmai a aflat că l-a prins pe Kepçe. Când ajung acolo, Kepçe îi spune Sevdei că a fost o capcană pentru Ali și că el i-a împușcat pe amândoi. Ali speră că cei care sunt în spatele lui știu unde este fratele lui însă înainte ca Kepçe să îi spună pentru cine lucrează, omul lui Uygar îl împușcă.
După ce depășește șocul, Sevda işi cere scuze de la Ali pentru că l-a suspectat și îi spune că în sinea ei a știut că este nevinovat. Ali verifică împrejurimile dar nu găsește pe nimeni, apoi o duce pe Sevda acasă. Ea îi spune că i-a povestit lui Tugce despre fratele lui și globul de zăpadă. Pe drum, adoarme cu capul pe umărul lui iar el oprește mașina și așteaptă până se trezește. Sevda e impresionată și îi spune că e un bărbat deosebit.

Când Koksal află că Ali a convins-o pe Sevda că este nevinovat, se gândește că singura soluție prin care poate să își protejeze copiii, este să se sinucidă. Îi spune lui Sinan că îi pare rău că a ajuns în situația asta din cauza lui și vorbește de parcă și-ar lua rămas bun apoi pleacă acasă. Sinan își dă seama că ceva este în neregulă și îi spune mamei sale să meargă după el.
Imediat după Koksal și Hayrie, ajung și Sevda și Ali. Ali așteaptă în mașină până când ea merge să ia ceva din casă după care urmează să o ducă acasă la Tugce.
Sevda intră în casă chiar când Koksal îi povestește lui Hayrie că l-a ucis pe fiul lui Ali și cum s-a ajuns acolo. Văzând că Sevda întârzie mult, Ali merge după ea.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.