Dragoste si secrete – episodul 32 (rezumat)

6,478

Ali merge să îl viziteze pe Alican și e șocat să îl vadă pe Nedim acolo. Când Ozlem nu este de față, îi spune să stea departe de familia lui altfel îl va face să plătească. Nedim îi dă de înțeles că s-a întors pentru Ozlem. După ce pleacă, Ali îi cere fostei soții să nu mai vorbească cu el dar nu îi spune motivul și ea rămâne cu impresia că e gelos. În urmă cu mulți ani și Nedim a fost îndrăgostit de Ozlem și i-a cerut lui Ali să renunțe la ea dar el a refuzat și de atunci sunt dușmani.
Ali îl sună apoi pe Kurtbey și îi spune să se intereseze de ce s-a întors Nedim. Kurtbey îi ascunde că l-a contactat și că i-a cerut să-i dea informațiile secrete din organizație.

Duygu merge la un restaurant să se întâlnească cu colegele din facultate iar când ajunge acolo află că și Ahmet a fost invitat. Atunci vrea să plece fiindcă știe că Pilot este gelos pe el dar o prietenă insistă să stea măcar câteva minute.
Înainte de a ajunge, Duygu îi spusese lui Pilot la telefon că iese cu prietenele ei. Întâmplător, Pilot merge la același restaurant și e foarte supărat când o vede în compania lui Ahmet, mai ales că el tocmai o invita la dans și o luase de mână. Furios, îl amenință să stea departe de iubita lui apoi se ceartă și cu Duygu.
A doua zi, situația se complică fiindcă află că Ahmet e fostul ei iubit. El se supără că l-a mințit că e doar un amic iar Duygu se supără pe el pentru că nu are încredere în ea.

A doua zi, Ozlem merge acasă la Ali și lipește pe frigiderul lui o fotografie cu ei doi. Nu după mult timp, apare Sevda și vede fotografia. Ozlem îl sună pe Nedim de față cu ea și Hudaverdi și merge să se întâlnească cu el. Ali era afară cu Alican și când se întoarce, Sevda vrea să îl întrebe de fotografie dar el pleacă după Ozlem fiindcă află de la Hudaverdi că se întâlnește cu Nedim. Sevda îl urmărește și crede că e gelos și că încă are sentimente pentru Ozlem.

Mai târziu Kurtbey merge să se întâlnească cu Nedim ca să îi dea informațiile cerute dar pe drum se răzgândește.
Nedim îl prinde și îl împușcă. În timp ce oamenii lui Kurtbey se luptă cu Nedim, el ia hard diskul cu informațiile și i-l duce lui Ali. Îl roagă să-l ascundă și i-o încredințează pe Zeynep dar nu apucă să-i spună că e sora lui.

Ali o duce pe Sevda acasă la el fiindcă bănuiește că Nedim va încerca să se folosească de ea ca să obțină hard diskul de la el.
Oamenii lui Kurtbey i-au dus pe Zeynep și pe Sinan într-un loc sigur. Ali îi sună și le spune că va merge după ei când trece pericolul, dar nu după mult timp, Nedim îi găsește.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.