Biografia actorului Cem Anil Kenar

2,835

Actorul Cem Anil Kenar s-a născut în Ankara pe 9 septembrie 1990.
A absolvit Facultatea de Administrație și afaceri în anul 2013 după care și-a aprofundat cunoștințele în domeniu la Universitatea Binghamton din New York timp de un an.

Primul său rol a fost în serialul Hayat Şarkısı (În numele fericirii) în anul 2015. Au urmat serialele Kehribar și Damat Koğuşu iar în 2018-2019 a jucat în serialul fenomen Lacrimi la Marea Neagră în rolul lui Murat, fratele lui Tahir și a fost nominalizat la Premiile Golden Star la categoria Cel mai bun actor în rol secundar.

Filmografie
2021 – Ada Masalı
2018 – Sen Anlat Karadeniz (Murat Kaleli)
2018 – Sana İnanmıyorum Ama Yerçekimi Var
2017 – Damat Koğuşu
2016 – Kehribar (Kaan)
2015 – Hayat Şarkısı (Kaya)

Înălțime: 1,90 m
Greutate: 76 kg
Culoarea părului: șaten
Culoarea ochilor: căprui
Zodia: fecioară

Actorul vorbește fluent limba engleză.
În perioada facultății a fost membru al clubului de tenis, a practicat box, scrimă și fotbal american și ar fi putut deveni un sportiv de performanță.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.