Biografie Erkan Bektas (Eyup din serialul Gulperi)

3,591

Erkan Bektas este actor de teatru, film și seriale TV. S-a născut pe 11 martie 1972, la Ankara, Turcia.
A absolvit Universitatea Ankara, Facultatea de Limbi străine, Istorie și Geografie, Departamentul de Teatru.

Erkan și-a început cariera în teatru ca stagiar la Asociația de activități populare de teatru și artă Ankara.
După terminarea studiilor universitare a lucrat în teatre precum Erkan Yagan-Teatrul Bulent  Kayabas, Tiyatro Tempo, Oyun Atolyesi, Tiyatro Oyunevi.
De asemenea a jucat în seriale de televiziune și filme, a lucrat ca regizor și actor de voce.

În 2010 și-a înființat propriul teatru, Tiyatro Baykus.
Erkan Bektas a debutat în televiziune în anul 2003. Este cunoscut pentru rolul său din seria Ihlamurlar Altinda(2005).
Actorul este cunoscut publicului român din serialele “Dragoste și Pedeapsă” și “Gulperi”.

Ercan Bektaş a fost căsătorit cu actrița Cicek Acar și au împreună un fiu.

Filmografie:
2019 And me
2018 – 2019 Gulperi
2018 Boru
2015 Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
2015 Serçe Sarayı
2013 Sağ Salim 2 Sil Baştan
2013 Adını Kalbime Yazdım (Nasır)
2013 Benim İçin Üzülme 2. Sezon (Mustafa)
2013 Umutsuz Ev Kadınları 3. Sezon (Yavuz)
2012 Böyle Bitmesin (Kürşat)
2012 Ağır Roman Yeni Dünya (Korsan İsmet)
2011 Tek Başımıza (Emrullah)
2011 – 2012 Leyla ile Mecnun (Kaptan)
2011 Geriye Kalan (Cezmi)
2011 Aşk ve Ceza 2. Sezon (Yavuz)
2011 Muhteşem Yüzyıl (Kalender Çelebi)
2010 – 2011 Şefkat Tepe (Ufuk Şen)
2010 Kızım Nerede (Soydan Soydaş)
2010 Kaledeki Yalnızlık (Tahsin Usta)
2010 Hür Adam (Mahmut Hekimoğlu)
2009 Kül ve Ateş (Cemal Çam)
2009 Bornova Bornova (Murat)
2009 Bahar Dalları
2008 Doğruluk Ekseni (İskender Altın)
2008 Bir Varmış Bir Yokmuş (Sabri)
2008 Başka Semtin Çocukları (Haydar)
2007 – 2010 – Tek Türkiye (Murat Çobangil)
2007 Kara Yılan (Şahin Bey)
2006 Yeşeren Düşler (Ali Başar)
2006 Fay Grim (Gesham)
2006 Esir Kalpler (Ali Rıza Uyguner)
2005 Nizam
2005 Ihlamurlar Altında (Salih)
2004 Büyük Umutlar (İsmet)
2004 Acı Kin
2003 Bedel

Piese de teatru
2012 Macbeth: William Shakespeare 
2010 Gece O Kadar Kirliydi Ki İkisi De Kayboldular: Plinio Marcos
2006 Azizname: Aziz Nesin
2004 Döne Döne: Werner Schwab
2002 Kesme Şeker
2000 Son Gülen İyi Gülermiş

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.