Biografie Ezgi Senler (Asli – serialul turcesc Valurile vietii)

1,276

Ezgi Şenler s-a născut în 28 ianuarie 1993 în Ankara. Familia ei este pasionată de artă și i-au transmis și ei acest lucru de la o vârstă fragedă. Jumătate din familia tatălui ei face parte din Orchestra Simfonică Prezidențială, are o mătușă actriță, una balerină și verișoare care cânta la violoncel și vioară.
Ezgi a studiat baletul de la vârsta de 3 ani. La 12 ani a fost admisă la Universitatea Hacettepe, Departamentul Balet clasic iar mai târziu a absolvit Conservatorul de Stat din Ankara, Departamentul Dans modern. În același timp a fost interesată de actorie și a jucat în piese de teatru.

A debutat ca actriță cu rolul lui Asli în serialul “Valurile vieții” în anul 2016.

În 2018 a jucat în serialul “Nefes nefese” iar în prezent dă viață personajului Müjgan în serialul “Canevim”.

Ezgi Şenler are 1,68 m înălțime și este zodia vărsător.

De la vârsta de 16 ani predă lecții de balet. Visul ei este să deschidă o școală de balet și să joace într-un muzical.

Melodia ei preferată este Don’t Speak a formației No Doubt, nu ratează nici un film al actriței Cate Blanchet, este fană a echipei Fenerbahce și îi place orice mâncare ce conține vinete.

Are 4 tatuaje pe care și le-a făcut în adolescență: cuvântul LOVE pe deget, o ancoră pe încheietura mâinii, un fluture pe umăr și inițialele părinților ei.

Îşi dorește să joace alături de Haluk Bilginer, un actor pe care îl apreciază mult, i-ar fi plăcut să poată picta iar orașul ei de vis e Parisul.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.