Valurile vietii – episoadele 4-5-6 (rezumat)

1,747

Ateş bănuiește că Gozde e amanta lui Evren și îi chestionează pe amândoi. Evren îi spune că Yildiz deține un hotel și că Gozde îl ajută să-l vândă fără știrea ei. Îl duce să-i arate hotelul, îl provoacă intenționat pe Faryali și se bate cu el. Acum Ates și Su o roagă insistent pe Yildiz să accepte să vândă hotelul ca să se întoarcă în Istanbul și să își continue viețile ca înainte. Până la urmă Yildiz cedează și îl convinge și pe Faryali să își vândă partea.

Între timp Asli află că Ateş are prietenă. Kelebek l-a văzut pe Cenk cu o fată și își dă seama că o înșală pe Su. Nu îi spune dar face în așa fel încât Su să afle chiar de la fata aceea. Totuși Cenk o convinge că Kelebek a pus-o să mintă ca să îi despartă.

Evren se grăbește să vândă hotelul pentru că are de plătit o datorie mare și poliția e pe urmele lui. Încearcă să i-l vândă lui Cahit (tatăl Alarei) prin Gozde, fără ca el să știe cine e adevăratul proprietar. Cahit află asta și îi face o propunere pe care Evren nu o acceptă chiar dacă e foarte constrâns.

Cahit îi interzice lui Ateş să se mai apropie de fiica lui. Îi spune că Evren e un șarlatan care și-a obținut hotelurile prin înșelătorie și că tot așa a obținut și jumătate din hotelul lui Faryali. Tot de la el Ateş află și că Evren vinde hotelul ca să își plătească datoriile nu ca să își scoată familia din sărăcie. Se întoarce acasă și îi cere socoteală lui Evren apoi apare poliția și urmează să îl aresteze pe Evren.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.