Biografie Furkan Palali

1,989

Furkan Palali este un actor și model turc născut pe data de 27 octombrie 1986 în Konya, Turcia.
După absolvirea Liceului Dolapoglu Anatolian din Konya, a studiat Hidrogeologia la Universitatea Hacettepe din Ankara iar ulterior a absolvit Universitatea Marmara, Departamentul Radio și Televiziune.

Pe perioada studiilor, din anul 2000 a jucat baschet profesionist în prima ligă de baschet a Turciei, timp de 7 ani apoi a fost transferat la Clubul de baschet Tofas, unde a jucat 2 ani după care a renunțat pentru a se concentra pe studiile universitare.

După absolvirea Universității, a evaluat propunerile caselor de modă din Istanbul și a semnat un contract cu agenția de casting Selin Boronkay Ajans ȋn anul 2010. A lucrat cu acea agenție timp de 1 an și jumătate, timp în care a luat parte la multe spectacole de modă și ședințe foto, toate cu un singur scop: a vrut să câștige titlul Cel mai bun model al lumii.

În 2011 a participat la competiția Cel mai bun model al Turciei și a câștigat primul loc, lucru care l-a făcut eligibil pentru a participa la competiția Cel mai bun model al lumii.
În același an a câștigat titlul Cel mai bun model al lumii și a devenit foarte cunoscut.
În cele din urmă, în 2015 a semnat un contract cu Agenția de management Cem Tatlitug.

Primul său rol a fost în serialul Kucuk Sırlar (2010).
Ȋn 2012 a jucat rolul principal alături de Hazal Kaya în drama Son Yaz – Balkanlar 1912. Au urmat alte roluri principale în seriale precum Aşk Emek İster, Son Cikis, Bir mucize olsun, No 309, Benim Tatli Yalanim.
Pentru rolul din serialul Benim Tatli Yalanim a câștigat Primul pentru cel mai bun actor de comedie al anului.

Filmografie
2010 – Küçük Sırlar (Aras)
2010 – Adını Feriha Koydum
2012 – Hayat Devam Ediyor (Giray)
2013 – Son Yaz (Arif)
2013 – Aşk Emek İster (Demir)
2014 – Kızılelma (Murad)
2015 – Son Çıkış (Kenan)
2016 – No 309 (Onur Sarıhan)
2018 – Bir Mucize Olsun (Yiğit Tümer)
2019 – Benim Tatlı Yalanım (Nejat Yılmaz)
2016 – Somuncu Baba Aşkın Sırrı
2017 – Direniş Karatay

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.