Biografia actorului Gokhan Alkan (Ferit – serialul Inimă rănită)

0 5,664

Actorul Gokhan Alkan s-a născut pe 8 decembrie 1987 în Istanbul, Turcia.
A absolvit Universitatea Kocaeli, Facultatea de Mecanică și Tehnologie auto și Universitatea Anadolu, Facultatea de Marketing și Afaceri Economice Internaționale.
Înainte de a se îndrepta spre o carieră artistică, a lucrat ca inginer și profesor.
În perioada studenției a făcut parte din cluburi de teatru de amatori și a susținut spectacole de muzică live.
A urmat cursuri de actorie la MSM Actor Studio și la Centrul de arte Mujdat Gezen și a jucat timp de două sezoane pe scena Teatrului Mujdat Gezen.

Pe micul ecran a debutat în serialul “Suleyman Magnificul”, cu rolul lui Șah Tahmasb. S-a făcut remarcat prin talentul și personalitatea sa și a primit un rol principal în serialul Her Şey Yolunda.
Este cunoscut în special pentru rolurile din serialele Kocamın Ailesi, Seviyor Sevmiyor și Kalp Atisi.
Gokhan a jucat, de asemenea, rolul principal în filmele Defne’nin Bir Mevsimi și Organik Aşk Hikayeleri, ambele premiate la numeroase festivaluri internaționale de film.

Talentatul actor a urmat și studii muzicale, compune melodii, este pasionat de poezie, practică diverse sporturi și îi place să călătorească.
Este cunoscut publicului român din serialul “În ritmul vieții”. În anul 2020 s-a alăturat distribuției serialului “Prețul fericirii” în care joacă rolul lui Kerim iar în 2021-2022 a avut rolul principal în serialul “Inimă rănită”.

Filmografie
2012 – Muhteşem Yüzyıl
2013 – Herşey Yolunda
2013 – Gurbette Aşk Bir Yastıkta
2014-2015 – Kocamın Ailesi
2015 – Makas
2016 – Defne’nin Bir Mevsimi
2016 – Seviyor Sevmiyor
2017 – Organik Aşk Hikâyeleri
2017-2018 – Kalp Atışı
2019 – Zengin ve Yoksul (Karan)
2020 – Yasak Elma (Kerim)
2021-2022 – Kalp Yarası

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.