Inimă rănită Episoadele 4,5,6 (rezumat)

1,413

Ferit și Ayse se căsătoresc chiar dacă familia lui nu o acceptă pe viitoarea noră.
Ferit încearcă să demonstreze familiei că s-a căsătorit cu Ayse din dragoste.

Ferit nu vrea să spună nimănui despre trădarea lui Hande fiindcă știe că dacă s-ar afla adevărul, onoarea ei ar fi în joc.

A doua zi, Azade se preface că își acceptă nora dar își trimite omul la Istanbul pentru a afla informații despre ea.

Hande nu poate accepta că a fost părăsită de Ferit și încearcă să o intimideze pe Ayse în speranța că va pleca de la conac.

Pe de altă parte, Yaman nu vrea să renunțe la Hande și îi spune că îi va demonstra că și ea este îndrăgostită de el. Hande îl jignește spunând-ui că niciodată nu va fi cu el fiindcă nu este decât un simplu muncitor.

Yaman merge la companie și vrea să demisioneze dar Adnan nu acceptă și îi spune să își ia o vacanță atâta timp cât are nevoie să își rezolve problemele apoi să se întoarcă la serviciu.

Yaman este decis să le demonstreze tuturor că va fi o persoană importantă și acceptă să lucreze cu Ihsan, fratele lui Adnan.

Următoarea zi, Azade o invită pe Hande și pe părinții ei la conac pentru a lua micul dejun împreună.
Azade îi cere lui Ayse în fața tuturor să spună adevărul despre ea și Ferit fiindcă crede că ei nu s-au cunoscut în trecut și că căsătoria lor nu este decât o minciună. Ferit este foarte convingător când povestește cum s-a îndrăgostit de Ayse, așa că Hande pleacă furioasă de la masă.

Mai târziu, Hande îl sună pe Ferit și îi cere să se întâlnească la fermă. Yaman era și el acolo.
Hande îi cere lui Yaman să îi spună lui Ferit că nu este nimic între ei și că a sărutat- o cu forța, dar Yaman nu vrea.
Hande se enervează și trage cu arma în aer apoi și-o îndreaptă către tâmplă. Ferit o convinge să nu facă un gest necugetat dar Hande îndreaptă arma spre Yaman și din greșeală o împușcă în umăr pe Ayse care tocmai atunci apăruse.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.