Inimă rănită Episoadele 1,2,3 (rezumat)

2,178

Ferit Sancakzade este moștenitorul unei familii înstărite din Antakya iar prietenul său din copilărie pe care îl considera fratele lui este Yaman, fiul unui fermier.
Ferit urmează să se căsătorească cu Hande Varoglu, care provine și ea dintr-o familie bogată, dar înainte cu trei zile de nunta lor, Ferit îi vede pe Yaman și pe Hande sărutând-use. Ferit este dezamăgit de trădarea iubitei și a prietenului său cel mai bun și furios își pregătește valiza și pleacă la Istanbul.

Yaman pleacă în grabă după Ferit.
Ferit oprește mașina și are loc o ceartă aprigă între cei doi prieteni. Ferit îi reproșează lui Yaman că nu i-a spus niciodată adevărul, iar Yaman îi spune că el o iubește pe Hande mai mult și o merită mai mult decât el.

Azade, mama lui Ferit este o persoană dominantă care își ține sub control familia și care își dorește cel mai mult căsătoria dintre Hande și Ferit. Azade consideră că Hande îi seamănă mult, fiind o fire puternică ca ea și că este mireasa perfectă pentru familia Sancakzade.

Azade continuă pregătirile de nuntă crezând că Ferit și Hande se vor împăca. Hande nu îi spune ce s-a întâmplat între ei, doar că a fost o mică neînțelegere. Ea speră că îl va convinge pe Ferit că Yaman a sărutat-o cu forța și că se vor împăca.

Ferit merge la Istanbul unde din întâmplare întâlnește o fată pe nume Ayse Yilmaz iar mai târziu află că ea este chelneriță la o cafenea din apropierea hotelului la care el stă. Amandoi au o discuție plăcută iar el află că Ayse este orfană și stă în chirie într-un micuț apartament.
A doua zi el îi propune să meargă cu el in Antakya și să se căsătorească cu el, bineînțeles că va fi o căsătorie falsă iar după 6 luni se vor despărți și fiecare va merge pe drumul său. În schimb el îi va da bani pentru a-și deschide cafeneaua la care ea visa.
Ayse refuză la început dar fiind constrânsă de o situație care apare pe neașteptate, până la urmă îi acceptă propunerea.

Ferit o sună pe Hande și îi spune că nu se va căsători cu ea niciodată dar ea nu vrea să creadă și continuă pregătirile pentru nuntă.

Azade îl trimite pe Sinan la Istanbul după Ferit. Ferit îi spune că nu se întoarce acasă și că va anula nunta și îi povestește că Hande l-a înșelat dar nu îi spune cu cine. Sinan îl sfătuiește să se căsătorească cu Hande apoi să divorțeze , pentru a nu-și supăra mama. Ferit îi spune să meargă liniștit acasă și să le spună celor din familie că are o afacere de rezolvat și se va întoarce și el în ziua nunții.

În ziua nunții, la locul unde trebuia să aibă loc căsătoria, toată lumea așteaptă să sosească mirii. Hande sosește prima, însoțită de părinții ei.
Spre uimirea lui Hande și a celor prezenți, apare Ferit împreună cu Ayse care este și ea îmbrăcată în rochie de mireasă.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.