Inimă rănită Episoadele 85,86,87 (rezumat) Feraye trăiește

6,886

Ferit se grăbește să ajungă la locul unde era Ayse și lovește cu mașina o fată pe nume Pinar. Fata este rănită la un picior iar el o duce la spital. Pinar și-a dat seama cine este Ferit și la întoarcere și-a lăsat colierul intenționat în mașina lui. Mai târziu, Ferit vede colierul și îl pune in buzunarul hainei. Kezban îl găsește și îl dă lui Ayse crezând că este al ei.
După câteva zile, Ferit și Ayse iau cina la un restaurant unde o întâlnesc pe Pinar. Pinar îl întreabă pe Ferit dacă nu i-a găsit cumva colierul fiindcă în acea zi l-a pierdut. Ferit îi explică lui Ayse ce s-a întâmplat în acea zi dar Ayse îi spune că nu îi place deloc acea fată fiindcă nu pare o persoană de încredere.

Vedia primește un mesaj care o șochează. Ea merge la Bahtiyar acasă și îi cere să îi spună adevărul dacă sora ei trăiește. Feraye era acolo. Ei o încuie pe Vedia într-o cameră pentru a nu putea vorbi cu nimeni înainte ca ei să își ducă planul la îndeplinire.
Din discuția lor, aflăm că Feraye l-a ucis pe Adnan iar Bahtiyar l-a împins cu mașina de pe stâncă făcând să pară un accident.

Yaman primește un mesaj în care este chemat la mormântul mamei sale. Când ajunge acolo, apare Feraye și îi spune că este mama lui. Ea îi povestește că la nașterea lui au mințit-o că el a murit.
Mai târziu, Yaman le duce pe mama și pe sora lui, Pinar, la conac. Azade rămâne uimită când o vede pe femeia pe care credea că a murit cu mulți ani în urmă.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.