Inimă rănită Episoadele 82,83,84 (rezumat)

6,324

Azade îi întinde o capcană lui Yaman iar el este reținut pentru uciderea lui Adnan, dar a doua zi este eliberat deoarece Bahtyiar a dus dovezi că era cu el în momentul în care a fost ucis Adnan.
Mirza merge la conacul Sancakzade și îi spune lui Ayse că Elif a dispărut. Ayse îi arată mesajele pe care Elif i le-a trimis. Mirza îl anunță pe Sahin și împreună încep să o caute.
Betul îi invită pe Vedia și pe Zeytin să locuiască cu ea în casa pe care i-a lăsat-o Yaman.
În ultimul timp, Vedia este sunată la telefon de la un număr necunoscut dar când întreabă cine este, persoana nu ii răspunde. Vedia îi spune lui Betul că bănuiește că este sora ei despre care toți au crezut că s-a sinucis.

Zumrut pleacă la fratele ei în străinătate.

Un pescar găsește cadavrul lui Elif pe plajă. O sună pe Ayse să o anunțe deoarece ea fusese ultima persoană căreia Elif i-a trimis mesaj. Ayse pleacă în grabă de la conac dar în stradă scăpă telefonul și i se defectează. Yaman se oferă să o ducă el cu mașina. Sahin și Mirza au fost anunțați și ei. Când își vede bunicul, Ayse îi reproșează că Elif a murit din cauza lui fiindcă dacă i-ar fi spus de la început de boala lui Elif, ar fi putut să o salveze.
Ferit află de la Azade că Ayse a plecat cu Yaman și este foarte supărat, dar când află de la Ayse ce s-a întâmplat cu Elif, merge si el acolo.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.