Infidelul episodul 38 (rezumat) Volkan afla ca Aras este căsătorit

1,064

Asya și Aras coboară de la restaurantul hotelului și se întâlnesc doar cu Volkan în fața liftului. Leyla a plecat.
În timp ce Asya se confruntă cu gelozia lui Volkan, Ali, influențat de tatăl său, continuă să creeze probleme.

Aras își amintește totul despre viața lui și găsește ferma familiei sale. Îl sună pe Kadir și îl invită la el acasă să vorbească.
Kadir este angajatul lui iar când Aras îl întreabă de ce nu i-a spus cine este, află că Mehmet i-a cerut asta.
El îi cere lui Kadir să nu spună nimănui că și-a recuperat memoria până când află ce urmărește Mehmet apoi sună pe cineva din Londra și se interesează despre firma lui.
După aceea, Aras îi spune lui Asya că își amintește de o femeie din trecutul lui.
Asya îi spune că această femeie ar putea fi importantă în viața lui și că nu ar trebui să se mai întâlnească până când își recuperează memoria complet.

Leyla a ajuns în Tekirdag și îl caute pe Aras. O sună pe Derin, singura ei cunoștință din oraș, și insistă să se întâlnească. Ca să o împiedice să ajungă la Aras, Derin îi spune că are cunoștințe la poliție și la spital și se va interesa dacă este în oraș.
În episodul anterior, Selcuk s-a despărțit de Ceren. Acum Derin o roagă pe Ceren să o mintă pe Leyla că nu a fost nimeni cu numele Aras în spital și îi promite că o va ajuta să se împace cu Selcuk.

Urmând sfaturile mamei sale, Derin acționează cu calm și îi spune lui Volkan că acceptă un divorț amiabil.
Ei se întâlnesc cu avocații lor și sunt de acord cu toate condițiile celuilalt cu excepția custodiei fiicei lor.

Leyla își dă seama că Derin nu vrea să o ajute să îl găsească pe Aras și merge la fundația de caritate gândindu-se că fiind un oraș mic, membrele asociației trebuie să fi cunoscut familia lui Aras și să știe unde este ferma lor.
Când ajunge acolo, îi vede pe Asya și pe Aras ținându-se de mână dar Kadir o oprește să meargă la ei și îi spune că Aras și-a pierdut memoria și va fi șocat dacă ea apare brusc în fața lui. Volkan, care le-a auzit întâmplător conversația, află că femeia este soția lui Aras.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.