Infidelul episodul 40 (rezumat)

9,675

Aras încearcă să îi explice lui Asya că a așteptat să deschidă procesul de divorț înainte de a-i spune că este căsătorit. Cu toate acestea, Asya este foarte supărată pe el pentru că nu i-a spus în ziua când și-a amintit și pentru că a aflat de la fostul ei soț. Leșină în timp ce vorbește cu el și Aras o duce la spital. Volkan și Ali află și merg la spital.
Asya primește îngrijiri medicale și își revine.

Aras îi spune lui Derya că Kadir este angajatul lui și că a abordat-o pentru a afla informații despre el.
Fiica pacientului care a avut de suferit din cauza lipsei dispozitivelor medicale, este reporter și a publicat incidentul.
Mai mulți pacienți își anulează programările. Deși Kadir livrează toate dispozitivele spitalului, Derya nu îl iartă.
Nevin îi oferă lui Asya postul de medic șef în locul lui Derya.

Când Derin află de la Ali că Volkan și-a cumpărat o casă pe strada lui Asya, merge să vadă casa.
Gonul crede că Haluk o înșeală și că vrea să divorțeze. Deși el neagă, ea nu îl crede și își ia o avocată din Istanbul intenționând să deschidă ea prima procesul.

Leyla o amenință pe Derin că îi va spune lui Volkan că ea a știut cine este Aras. Derin merge să vorbească cu ea la restaurantul lui Selcuk. Asya se află acolo cu Derya și cu Bahar iar Leyla merge la masa lor și îi spune că o cunoaște pe Derin de mulți ani.
Asya își dă seama că Derin i-a ascuns faptul că Aras este căsătorit pentru că îi convenea ca ea să fie împreună cu el ca să nu i-l ia pe Volkan.
Ca să o enerveze pe Derin, îl sună pe Volkan lângă ea și propune să facă o petrecere la noua lui casă împreună cu prietenii lor, la fel ca pe vremuri.
În acea seară, Derin se duce să vadă petrecerea și se necăjește când vede cum Volkan și Asya se distrează cu prietenii lor.

A doua zi, Nevin le spune medicilor că au găsit un investitor pentru spital apoi le dă vestea prietenelor de la asociație.
Derin, supărată din cauza petrecerii, merge la fundație și spune că Asya este într-o relație cu Aras, care este căsătorit.
Atunci Asya se întoarce spre Nevin și îi spune că acceptă postul de medic șef. Derin se enervează și mai tare iar Gonul trebuie să o scoată afară.

Aras o ia pe Leyla cu el și se întoarce la Londra pentru procesul de divorț și pentru a-și vedea de afacerile lui.
Două săptămâni mai târziu, în timp ce Aras se întoarce la Tekirdağ, sunt publicate știri despre el și accidentul lui și despre faptul că a devenit partener al spitalului care i-a oferit îngrijirile medicale și l-a ajutat în perioada când avea amnezie.
Când Aras ajunge acasă la el, o găsește pe Asya așteptându-l.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.