Biografie Gozde Kansu (Eysan – serialul Lacrimi la Marea Neagra)

0 1,243

Actrița Gözde Kansu este cunoscută publicului român din serialele Intrusul (Icerde) și Yaman (Medcezir).
S-a născut în orașul Izmir în 23 august 1980. Ambii părinți sunt agenți imobiliari; mai are o soră.

A studiat baletul de când era la grădiniță iar mai târziu a jucat în piese de teatru și a participat la activități muzicale școlare.
În perioada liceului a fost interesată de poezie și jurnalism și scria articole pentru un ziar. În timp ce lucra ca jurnalistă în Izmir, a vizitat Teatrul național din Istanbul pentru a scrie un articol și atunci s-a decis să urmeze o carieră în domeniul actoriei.

A absolvit Facultatea de Teatru în cadrul Universității Dokuz Eylül.
Este prietenă bună cu celebra cântăreață Sıla Gençoğlu pe care o cunoaște de la grădiniță și în perioada studenției au locuit împreună în Istanbul. Câteva melodii ale cântăreței Sıla Gençoğlu sunt scrise de Gözde Kansu.

Și-a început cariera de actriță la 15 ani în serialul Çiçek Taksi în care a jucat alături de mari actori ai vremii. Au urmat multe roluri în filme, seriale, piese de teatru și de anul acesta este prezentatoarea concursului Kuaförüm Sensin.

Filmografie
1995 – Çiçek Taksi
1999-2003 – Ayrılsak da Beraberiz
2000 – Abuzer Kadayıf Plajdaki
2000 – Üzgünüm Leyla
2002 – En Son Babalar Duyar
2002 – Yeter Anne
2003 – Kurşun Yarası
2004 – Mürüvvetsiz Mürüvvet
2004 – Canım Benim
2005 – Kısmet Ebru
2005 – Haylaz Babam
2006 – Cemile Elvan
2007-2008 – Dudaktan Kalbe
2008 – Issız Adam
2009 – Aşk Üçgeni
2009 – Bahar Dalları
2009 – Neşeli Hayat
2010 – Hanımın Çiftliği
2011 – Al Yazmalim
2011 – Cast-ı Olanmı Var
2013 – Kutsal Bir Gün
2014 – Ankara’nın Dikmeni
2015 – Geçmiş Esin
2015 – Medcezir
2016 -2017 – İçerde
2018 – Sen Anlat Karadeniz

Gözde Kansu este într-o relație cu Engin Tozak de doi ani. Conform tabloidelor din Turcia, cei doi s-au logodit la începutul lunii august.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.