Lacrimi la Marea Neagra – episodul 6 (rezumat)

15,944

Cu o noapte înainte de a se împușca, Mustafa a fost la Vedat și i-a spus că Yigit este la el și dacă vrea să i-l dea, va trebui să îi dea o înregistrare video în care să mărturisească că el l-a ucis pe fratele lui Nefes. În felul acesta va avea asigurarea că el nu va face nimic împotriva lui Tahir, în caz contrar cu acea dovadă îl va putea denunța. Vedat a fost de acord și i-a dat ce dorea iar Mustafa i-a dat copilul lui Eysan.
Tahir l-a sunat pe Mustafa și l-a întrebat cum de a reușit Vedat să îl ia pe Yigit iar el l-a mințit că oamenii lui Vedat l-au atacat și au luat copilul iar pe el l-au împușcat în umăr.

Tahir și Nefes merg să se întâlnească cu Vedat. Vedat îi spune că singura ei șansă de a-l mai vedea pe Yigit este să se căsătorească cu el. Timp de 8 ani au locuit împreună dar nu erau căsătoriți fiindcă Nefes nu a acceptat niciodată căsătoria cu el. Tahir îl lovește și îi spune că răspunsul ei este nu, apoi pleacă cu Nefes. Îi promite că va găsi el o cale pentru a-l lua pe Yigit. Eysan l-a dus pe Yigit într-o casă la munte și l-a lăsat în grija lui Necip, omul de bază al lui Vedat.
Vedat speră că Nefes se va întoarce la el și începe să facă pregătirile pentru căsătorie. Vrea să facă nunta la Trabzon doar pentru a-l face pe Tahir să sufere.
Eysan încearcă să îl convingă să se întoarcă la Istanbul și să se căsătorească acolo dar el îi spune că din moment ce nu îl mai poate împușca pe Tahir din cauza înțelegerii cu Mustafa, măcar să îi ucidă inima.

Yigit a reușit să ia telefonul lui Necip și să fugă pe geam când Necip a mers în bucătărie să-i prepare ceva de mâncare și a sunat la poliție spunând că a fost răpit, dar Necip a ajuns repede și i-a luat telefonul din mână.
Tahir merge cu Nefes acasă la el pentru a lua câteva arme, apoi împreună cu Fatih, Murat și câțiva prieteni merg să îl caute pe Yigit. Înainte de asta, le duce pe Nefes și pe Asiye la bătrânul Osman pentru că știa că era mai bine ca Nefes să stea departe de mama lui. A pus câțiva oameni să stea de pază în jurul casei.
Ajutat de un prieten, Tahir a aflat de locul unde se afla Yigit dar când au ajuns acolo nu mai era nimeni.

Tatăl lui Mercan a aflat că Tahir a adus-o înapoi pe Nefes. A mers nervos acasă, a scos inelul de pe degetul lui Mercan și a obligat-o să rupă logodna. A trimis-o pe Nazar, sora lui Mercan acasă la Tahir să îi înapoieze inelul. Tahir nu era acasă atunci. Mustafa, foarte supărat s-a dus să vorbească cu familia ei dar plecând în grabă și-a uitat telefonul acasă. De acolo a mers pe navă și a început să bea fiindcă regreta că l-a dat pe Yigit. Tot ce a făcut a fost pentru a-l proteja pe Tahir fiindcă înainte să moară tatăl lor, i-a promis că va avea grijă de frații lui. Asiye a găsit telefonul și a văzut că el vorbise cu Eysan de curând și și-a dat seama că el a anunțat-o să îl ducă în altă parte pe Yigit. Apoi a văzut și înregistrarea video de la Vedat și a înțeles că el l-a dat pe Yigit.
‌Tahir cu Murat și Fatih au găsit-o pe Eysan și au aflat unde l-a dus Necip pe Yigit. Au luat-o și pe Nefes cu ei și au mers după copil dar el nu mai era acolo fiindcă a reușit să fugă în pădure.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.