Biografie Onur Buyuktopcu

2,629

Onur Büyüktopçu este actor, director de casting și manager.
S-a născut în data de 24 aprilie 1982 în Istanbul. Tatăl său e din Çankırı iar mama sa e imigrantă. A locuit în Izmir până la vârsta de 18 ani apoi s-a mutat în Istanbul și a început să joace în piese de teatru. Mai târziu a plecat în Anglia unde a locuit 4 ani și jumătate și a studiat actoria la Academy of Creative Training.

Pe lângă actorie, a lucrat ca director de casting al serialelor Kiralik ask, Umutsuz Ev Kadınları, Fatih, Aşk Ekmek Hayaller, Ruhumun Aynası, etc.

Onur Büyüktopçu este și prezentator de televiziune: Burada Laf Çok (2011), Yemekteyiz (2017-2019) și Damat Beğendi (2019-).

Povestea lui în serialul Prețul dragostei a început când se ocupa de casting și a întâmpinat dificultăți în a găsi un actor potrivit pentru personajul Koray iar regizorul serialului i-a propus să joace el rolul. Inițial Koray urma să apară doar într-o scenă scurtă per episod dar performanța lui Onur a făcut ca Koray să devină unul dintre personajele îndrăgite ale serialului într-un timp foarte scurt. Acest rol l-a făcut cunoscut și i-a adus o mulțime de fani.

Filmografie
2003 Lise Defteri (Yusuf)
2004 Yabancı Damat (Emre)
2006 Fırtınalı Aşk (Nedim)
2007 Tatlı Bela Fadime (Özgür)
2007 Memleket Hikayeleri (Hüseyin)
2007 Kavak Yelleri (Hakan)
2007 Üç Tatlı Cadı ( Yemek Hocası)
2009 Hürmüz Gelin (Süleyman)
2010 Güz Gülleri
2011 Kollama 
2015-2017 Kiralık Aşk (Koray Sargın)

Onur a fost în Nice, Franța cu iubita sa Ebru în 14 iulie 2016 când a avut loc atacul terorist. Cei doi luau masa la un restaurant la o distanță de 25 m de locul unde se afla camionul când brusc au văzut sute de oameni alergând panicați. Au fugit și ei și au scăpat cu bine.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.