Biografie Hilal Altinbilek (Zuleyha – serialul Ma numesc Zuleyha)

2,482

Actrița Hilal Altinbilek s-a născut în İzmir, Turcia pe data de 21 ianuarie 1991. După absolvirea școlii primare a început să ia lecții de actorie iar în anul 2010 a obținut diploma de absolvire a Centrului de arte Mujdat Gezen.

A debutat cu un rol principal în serialul Derin Sular (2011). S-a făcut remarcată cu următorul rol în serialul Trandafirul negru (Karagül) care a fost difuzat și în România.

În anul 2018 a jucat rolul principal alături de Engin Akyürek în filmul Cocuklar Sana Emanet.
Pentru performanța în serialul Ma numesc Zuleyha (Bir Zamanlar Çukurova) a fost nominalizată la Premiile Altın Objektif Ödülleri la categoria ‘cea mai bună actriță’.

Filmografie
2011 – Derin Sular
2013 – Karagül
2016 – Hayatımın Aşkı
2018 – Bir zamanlar Çukurova
2018 – Bir Zamanlar Çukurova

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.