Biografie Ipek Erdem

1,192

S-a născut pe data de 12 aprilie 1984 în Bursa, Turcia.
Este fiica fostului fotbalist și antrenor de fotbal Haluk Erdem, iar mama ei, Emine Akbas este designer. Are doi frați mai mari, fotbaliști și antrenori, Taygun și Algun.
Ipek Erdem a jucat prima piesă de teatru la vârsta de 7 ani.
A absolvit Conservatorul Municipal Bursa, Departamentul de Muzică și Arte în 1995 și a debutat pe scena Teatrului Bursa în 1996.

De la o vârstă fragedă a fost pasionată de dans și sport. A practicat gimnastica, baletul, înot, volei și dans folcloric.
În 2002 s-a mutat în Istanbul și a început să studieze actoria la Facultatea de Teatru din cadrul Conservatorului de Stat. În 2003 a primit rolul lui Barbie în serialul Hayat Bilgisi, ȋn care a jucat până în anul 2006. Au urmat apoi multe alte filme și seriale de televiziune.

În 2007 a apărut în clipul piesei Yagmur a cântărețului Bertuğ Cemil.

În 2015 Ipek Erdem a interpretat alături de Burak Safa Caliș în piesa de teatru Kabuk scrisă de Aysil Aksehirli, regizată de Mine Cerci și pusă în scenă la Teatrul Galata Perform.

Erdem este într-o relație cu actorul Tardu Flordun din noiembrie 2015.

Filmografie
2019 – Kuzgun (Şermin)
2017 – Dünyanın En Güzel Kokusu 2 (Beril)
2015 – Eve Dönüş (Canan)
2013 – Böyle Bitmesin
2010 – Yer Gök Aşk (Münevver)
2008 – 2009 – Beş Şehir (Mehtap)
2008 – Aman Annem Görmesin (Burcu)
2007 – Elveda Rumeli (Nevreste)
2007 – Aşk Kapıyı Çalınca (Ela)
2006 – Karınca Yuvası (Mine)
2003-2006 – Hayat Bilgisi (Gamze)

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.