Biografie Sibel Şişman (Guliz – Vis de iubire)

0 1,403

Sibel Şişman este actriță de teatru și televiziune. S-a născut pe data de 22 octombrie 1991 la Istanbul.
A absolvit Conservatorul de Stat din Istanbul, Facultatea de Teatru.

Și-a început cariera jucând în diverse piese de teatru iar pe micul ecran a debutat în anul 2012 în serialul Farklı Desenler.

În 2017 a jucat în 5 episoade ale serialului Perla neagră (Siyah Inci) care a fost difuzat și în România. A interpretat rolul lui Melahat.
În 2018 a fost cooptată în distribuția serialului Vis de iubire (Erkenci Kus) ȋn rolul lui Guliz.

Filmografie
Erkenci Kuş (Güliz, 2018)
Siyah İnci (Melahat, 2017)
Yeter (Yonca, 2016)
Yılanların Öcü (Ayşe, 2014)
Küçük Kıyamet (2013)
Farklı Desenler (Asiye, 2012)

Piese de teatru
III. Richard – 2017  
Komik Para – 2016  
Çılgın Cenaze – 2013           
Baba – 2012 
Bildirim – 2012        
Onikinci Gece – 2011          
Mirandolina Nam-ı Diğer: Otelci Güzeli – 2010    
Mask’ot – 2010

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.