Kaan Urgancioglu joacă în comedia romantică Ask 101

1,332

Din 24 aprilie, Kaan Urgancioglu interpretul personajului negativ din serialul turcesc Kara Sevda (Emir) poate fi văzut pe Netflix în serialul “Așk 101”.
Serialul este o comedie romantică. Primul sezon are 8 episoade și este regizat de Ahmet Katiksiz și scris de Meric Acemi și Destan Sedolli.

Acțiunea se desfășoară în jurul  anilor 1990.
Un grup de elevi care studiază într-o școală din Istanbul riscă să fie exmatriculați din cauza comportamentului lor. Acești tineri sunt diferiți de colegii lor și prin urmare sunt foarte singuratici.
‌Directorul și majoritatea profesorilor sunt împotriva lor, dar una dintre profesoare Burcu (Pinar Deniz) este de partea lor și face tot posibilul pentru a-i proteja. Cu toate acestea ei află că Burcu trebuie să se mute, ceea ce înseamnă că toți vor fi exmatriculați după plecarea ei.

Ei se unesc și împreună fac un plan pentru a o face să se îndrăgostească, în speranța că va rămâne. Planul lor o ajută pe Burcu să își schimbe perspectivele asupra vieții și să găsească dragostea adevărată cu noul profesor numit Kemal (Kaan Urgancioglu).

Din distribuție mai fac parte actorii Kubilay Aka (Legea familiei, Patria mea ești tu), Mert Yazicioglu (Trandafirul Negru), Ipek Filiz Yazici (Ceyda – Ține-ma de mână) și actrița Alina Boz (Furtună pe Bosfor, Ține-mă de mână)

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.