Biografie Onur Saylak (Ferman – Între tine și rău)

0 1,414

Arif Onur Saylak este un actor turc, regizor și producător. S-a născut pe data de 12 mai 1977 la Ankara, Turcia.
A studiat fizica la Universitatea Tehnică din Orientul Mijlociu (METU) și Științele Politice, Departamentul Administrație Publică la Universitatea Ankara.
În 2006 a absolvit Universitatea Bilkent, Departamentul de Teatru.
În timpul studenției a jucat în multe piese de teatru, a scris versuri pentru musicaluri și a cântat în corul Universității. A lucrat de asemenea ca producător de teatru la Colegiul TED.

A debutat în anul 2000 în serialul Bizim Evin Halleri. De-a lungul carierei sale a interpretat roluri memorabile în seriale precum Kod Adi, Asi, Gönülçelen, Vatanim sensin și Çarpışma și în filmele Sonbahar, Denizden Gelen și Rüzgarın Hatıraları.

Onur Saylak este un actor și regizor cu reputație internațională și deține un palmares impresionant care include numeroase premii.
Primul film pe care l-a regizat în anul 2017, “Daha” a primit 11 premii la diferite Festivaluri de Film naționale și internaționale.
În 2018 a regizat miniseria Şahsiyet, o producție Netflix cu mari actori precum Haluk Bilginer, Hümeyra, Cansu Dere și Metin Akdulger.

În România actorul este cunoscut din serialele “Patria mea ești tu” (colonelul Tevfik), “Între tine și rău” (Ferman) și “Asi – împotriva destinului (Ziya)”.

Filmografie
Filme

2014 – Rüzgarın Hatıraları (Aram)
2012 – Mavi Dalga (Fırat)
2009 – Denizden Gelen (Halil Temel)
2008 – Güz Sancısı (Tüy üfleyen adam)
2007 – Sonbahar (Yusuf)

Seriale
2019 – Kuzgun (Ferman)
2018 – Çarpışma (Veli)
2016-2017 – Vatanım Sensin (Tevfik)
2015 – Hatırla Gönül (Tekin)
2014 – Hayat Ağacı (Cengiz Kaya)
2012 – Ağır Roman Yeni Dünya (Janti)
2011 – Sensiz Olmaz (Aydın)
2010 – Gönülçelen (Levent)
2009 – Nefes (Ateş)
2007 – Asi (Ziya)
2007 – Kod Adı: Kaos (Erkan Karaca)
2006 – Kod Adı (Erkan Karaca)
2006 – Hisarbuselik (Çetin)
2005 – Ne Seninle Ne Sensiz (Batanay)
2004 – Yabancı Damat (İhsan)
2003 – Aşk Buraya Uğramıyor
2000 – Bizim Evin Halleri

În anul 2011, Saylak s-a căsătorit cu actrița turcă Tuba Buyukustun. În ianuarie 2012, Tuba a născut două fetițe gemene, Maya și Toprak. Cuplul a divorțat în 5 iunie 2017.
Din 2018 actorul este într-o relație cu Gözde Yılmaz.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.