Biografia actritei Irem Helvacioglu (Zeynep din serialul Ingeri tacuti)

3,621

Irem Helvacioglu s-a născut pe 2 februarie 1990 în Germania. Este originară din Ankara, Turcia dar a locuit mulți ani în Germania după care s-a stabilit în Turcia.
Este cunoscută publicului român din serialele Güneş (Tuğçe), Süleyman magnificul (Cadâna Nurbahar), Camera 309 (Pelinsu), Lacrimi la Marea Neagră (Nefes).

În copilarie a participat la cursuri de dans folcloric, a făcut parte din echipa de volei, a fost cercetașă și a luat lecții de pictură și de taekwondo. De la vârsta de 11 ani și-a dorit să fie actriță și mai târziu a studiat actoria la Centrul de arte Mujdat Gezen din Turcia.

Frumoasa actriță a debutat în televiziune cu serialul Behzat C. Bir Ankara Polisiyesi (2010-2012) apoi a jucat în serialul istoric Suleyman magnificul, interpretând-o pe Cadâna Nurbahar, concubina prințului Mehmed. A urmat serialul Valea lupilor iar în 2016 s-a făcut remarcată cu personajul Pelinsu în comedia romantică No 309.

Apoi a jucat în Sen Anlat Karadeniz (Lacrimi la Marea Neagră), un serial care a obținut audiențe record în Turcia și a câștigat numeroase premii. Pentru acest rol Irem Helvacioglu a devenit cunoscută în întreaga lume.

În 2021 a jucat cu Ozan Deniz în drama Seni cok bekledim și cu Seckin Ozdemir în serialul comedie-polițist Baş belasi.

Filmografie:
2022-2023 – Yurek cikmazi
2022 – Kacis
2022 – Annenin sirridir cocuk
2021 – Bas belasi
2021 – Seni cok bekledim
2018 – 2019 – Sen Anlat Karadeniz (Nefes Zorlu)
2018 – Kızım ve Ben (Serap)
2017 – Babası (Aslı)
2016 – Organik Aşk Hikayeleri
2016 – 2017 – No: 309 (Pelinsu)
2015 – Güneşin Kızları (Tuğçe)
2014 – Aşkın Dili
2013 – 2015 – Kurtlar Vadisi Pusu

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.