Biografie Keremcem (Ali – Dragoste si secrete)

2,565

Kerem Cem Duruk, cunoscut sub numele Keremcem este actor, cântăreț de muzică pop și R&B, compozitor și regizor muzical, distins cu numeroase premii și iubit de publicul larg.

S-a născut pe 28 decembrie 1977 în Mugla, Turcia.
A început să cânte la chitară și să compună melodii în anii de liceu. Prima sa melodie, “Elimde değil”, a scris-o în 1996.
În 2003 a absolvit Universitatea Ege, Departamentul Relații Internaționale după care s-a mutat în Istanbul unde și-a început cariera muzicală.
Primul său album, “Eylul” a fost lansat în anul 2004.
Un an mai târziu, a debutat ca actor cu rolul principal în filmul “Kerem ile Asli” și în serialul “Aşk Oyunu”.

Keremcem a lansat 8 albume și a susținut mii de concerte în Turcia și în alte țări. A jucat de asemenea în multe seriale de succes, printre care “Bahar – viață furată” și “Dragoste și ură”, care au fost difuzate și în România.
A obținut numeroase premii atât ca actor cât și ca solist pop.

A fost căsătorit cu actrița Seda Guven în perioada 2014-2015 iar ulterior a avut o relație cu Ezgi Asaroglu, partenera sa din serialul “Bahar – viață furată”.
În prezent este într-o relație cu o tânără iraniană pe nume Gazal.

Discografie
2004 Eylül
2005 Eylül (Aşk Oyunu Bonus Track)
2005 Maia
2006 Aşk Bitti
2008 Ateşler İçinde
2009 Dokun
2011 Hayata
2013 Keremcem

Filmografie
2005 – Kerem ile Aslı
2005 – Aşk Oyunu
2006 – Çirkin Ördek Yavrusu ile Farecik
2007 – İki Yabancı
2007 – Avrupa Yakası
2008 – Asteriks Olimpiyatlarda
2008 – Elif
2008 – Proje 13
2010 – Keskin Bıçak
2011 – Tövbeler Tövbesi
2014 – O Hayat Benim
2014 – İksir
2017 – Küçük Ortak
2017 – İki Yalancı
2018 – Aşk ve Mavi
2019 – Kimse Bilmez

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.