Dragoste și secrete – episodul 2 (rezumat)

4,730

Ali merge singur acasă la Uygar, se luptă cu oamenii lui și o salvează pe Sevda. Chiar înainte de a pleca de acolo, apare Pilot în spatele lui dar îi spune să se întoarcă fiindcă nu vrea să îl împuște pe la spate. Ali își planifică cum să stingă lumina și îi zice să meargă el în fața lui dacă vrea să îl vadă. Cei doi frați, Pilot și Ali, nu se recunosc. Ali reușește să stingă întrerupătorul care era chiar în spatele lui și pe întuneric îi bate pe toți după care fuge cu Sevda.
Uygar și Pilot pornesc pe urmele lor. Uygar îl minte pe Pilot că Sevda este iubita lui și că Ali a răpit-o, fiindcă nu l-ar ajuta dacă ar ști adevărul. Ali reușește să scape de ei intrând în sistemul de management al traficului și schimbând culoarea semaforului după cum îi convine, ceea ce o surprinde pe Sevda care nu înțelege de unde știe astfel de lucruri.
Pilot îl întreabă pe Uygar cine este acest tip și când află că îl cheamă Ali, își dă seama că este chiar cel pe care îl căuta și el.

Ali merge cu Sevda la Tugrul, un bătrân pe care îl cunoaște din orfelinat și care i-a fost ca un tată. Tugrul este nevăzător și el l-a învățat cum să se descurce pe întuneric.
Ali a fost împușcat de oamenii lui Pilot iar Sevda îl pansează.
În drum spre Tugrul și acasă la el, Sevda și Ali devin din ce în ce mai apropiați dar ea încă crede că el este căsătorit. În acea seară însă, află că fiul lui a fost ucis. În cele din urmă îl întreabă pe bătrân unde este soția lui Ali iar el îi spune să considere că și ea a murit.

Uygar le spune părinților Sevdei că a fost răpită. Mama ei o sună insistent îngrijorată iar Sevda îi răspunde și îi zice că de fapt Uygar a răpit-o și Ali a salvat-o. Parinții ei vor să meargă după ea dar ea le spune că se va întoarce singură când vrea fiindcă se teme că o vor obliga să se căsătorească cu Uygar.
Uygar merge acasă la Ali ca să caute informații despre el după care merge la Koksal ca să întrebe dacă a aflat unde este Sevda. Koksal este foarte tulburat și speriat când aude că bărbatul cu care este Sevda, “vede” în întuneric, fiindcă bănuiește că este cineva pe care îl cunoaște din trecut, dar nu îi spune asta lui Uygar.

Sevda îl îngrijește pe Ali toată noaptea fiindcă a făcut febră mare. Când își revine puțin, Ali îl sună pe Hudaverdi și îi spune să îi ducă medicamente pentru că nu poate să meargă la spital. Duygu, farmacista îl iubește pe Ali și când află că este rănit merge cu Hudaverdi la el. Între timp Pilot și Uygar îl caută pe Hudaverdi și află de la vecini că este la farmacie, cumpără medicamente pentru Ali. Cei doi merg imediat la farmacie dar ajung chiar după ce au plecat.
Pilot îi întreabă pe parinții lui Duygu unde este Hudaverdi după care vede o fotografie cu Duygu pe perete. În urmă cu o seară, când îl căuta pe Ali la moschee, a întâlnit-o și s-a îndrăgostit de ea la prima vedere. Se bucură că a găsit-o și vorbește foarte amabil cu părinții ei și îl împiedică pe Uygar să facă scandal.

Duygu îl pansează pe Ali și în tot timpul cât se află acolo, ea și Sevda își aruncă priviri și replici tăioase fiindcă sunt geloase una pe cealaltă.
După ce Duygu pleacă, Tugrul o trimite pe Sevda să facă ceai apoi îl întreabă pe Ali cine este această tânără pentru care și-a încălcat promisunea. Ali îi spune că este doar o fată care avea nevoie de ajutorul lui. Sevda merge în sufragerie cu ceaiurile și știind că bătrânul este nevăzător, îi face semn lui Ali să nu îi spună că este acolo fiindcă vrea să vadă unde va ajunge discuția și ce răspunsuri îi va da Ali. Tugrul a simțit că a intrat în cameră și înțelegând ce vrea să facă, îi spune lui Ali că a văzut că Sevda s-a îndrăgostit de el. Sevda este stânjenită și neagă în sinea ei. Mai târziu îl întreabă pe Ali de ce o ajută iar el îi răspunde că oricine ar face asta. Sevda e dezamagită fiindcă se aștepta la alt răspuns.

Când Hudaverdi ajunge în cartier, Uygar îl întreabă unde este Ali și îl amenință fiindcă nu vrea să îi spună. Duygu se pune în fața lui Hudaverdi iar atunci apare Pilot și îl amenință pe Uygar ca să lase arma jos apoi le spune tinerei și părinților ei să îl scuze pe Uygar că a cam înnebunit de când Ali i-a răpit iubita. Duygu îi spune că Ali nu a răpit pe nimeni. Pilot nu știe ce să creadă. Puțin mai târziu el și Vedat pleacă iar Uygar îl găsește din nou pe Hudavedri, îl duce în casa lui Ali și îl bate crunt. Duygu îi vede pe fereastră și îl anunță imediat pe Ali care ajunge la timp și îl salvează pe Hudaverdi după care îi închide pe Uygar și pe oamenii săi într-un depozit și îi lasă acolo. Uygar are telefonul la el și îl cheamă pe Pilot să îl ajute.

Ali se întoarce la Tugrul iar bătrânul îi spune că Sevda l-a așteptat nerăbdătoare și că nici nu a vrut să mânânce fără el. Sevda îl întreabă stânjenită dacă are de gând să îi spună chiar totul apoi îl întreabă geloasă pe Ali dacă a luat masa cu farmacista. Ali îi spune amuzat că nu au luat masa împreună.
Între timp Tugce, prietena lui Sevda, o descoase pe Duygu și află unde sunt Sevda și Ali apoi îi spune lui Uygar, care i-a promis o sumă mare de bani, dacă îl ajută să o găsească.

Uygar merge acolo împreună cu Pilot și oamenii lor și înconjoară casa. Tugrul iese afară ca să creeze o diversiune în timp ce Ali o ascunde pe Sevda în pod. Lui Pilot i se pare cunoscută vocea bătrânului iar Tugrul la fel, simte că îl cunoaște. Pilot îl tine în frâu pe Uygar ca să nu îl rănească pe el sau pe câinele lui. Între timp Ali îi bate pe oamenii din spatele casei. În cele din urmă, Uygar își pierde răbdarea și îl strigă să iasă afară, amenințând că altfel îl va ucide pe bătrân. Ali se predă și aruncă arma. Atunci Sevda iese afară, se pune în fața lui și îi spune lui Uygar să o împuște pe ea. Pilot întreabă nedumerit ce se petrece. Sevda îi zice că de fapt Uygar a răpit-o și Ali a salvat-o. Auzind asta, Pilot îi spune lui Uygar că el are principii pe care nu le încalcă nici măcar pentru el iar lui Ali îi zice că ei doi își vor regla conturile mai târziu, apoi pleacă.
Ali scapă ușor de Uygar și de omul lui dar chiar când voia să îl împuște, apare unchiul lui Uygar care lucrează cu Kurtbey, o cunoștință comună, și îl roagă să-l ierte pe Uygar promițând că nu se va mai apropia de el sau de Sevda. Ali îl lasă pe Uygar să plece. Kurtbey, fostul șef al lui Ali este și el acolo și îi spune că scopul său este să îl protejeze pe el, nu pe Uygar, fiindcă dacă va ucide pe cineva în afara unei misiuni, nu va fi protejat de stat.

Pilot merge împreună cu Vedat la mormântul lui Enriko, tatăl lui Vedat.
Enriko l-a găsit pe Pilot pe stradă și l-a crescut ca pe fiul lui. Tot Enriko este cel care l-a ucis pe fiul lui Ali. Ținta lui a fost de fapt Ali, care îi încurca afacerile.
Pilot și Vedat și-au promis că își vor răzbuna tatăl, dar încă nu știu că Ali este cel care l-a ucis.

Acum că pericolul a trecut, Sevda își sună părinții iar tatăl ei o cheamă să se întoarcă acasă și promite că nu o va obliga să se căsătorească cu Uygar. Sevda îl roagă pe Ali să o ducă acasă. Pe mașină îl întreabă cum vor tine legătura dacă el nu are telefon apoi îi zice că vrea doar să știe cum se mai simte, fiindcă e rănit. Ali îi spune că acum știe unde locuiește și poate să îl viziteze iar Sevda îi spune fericită că dimineață va merge să îl vadă. Când ajung, Sevda îl prezintă pe Ali părinților. Tatăl ei este șocat și îngrozit când îl vede. Amândoi își amintesc de întâlnirea lor în depozitul în care Ali l-a ucis pe Enriko în noaptea când și-a răzbunat fiul.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.