Dragoste și secrete – episodul 1 (rezumat)

6,329

Serialul “Dragoste și secrete” începe cu Sevda, o tânără care fuge de poliție după ce a furat niște bani pentru a-l ajuta pe fratele ei care are datorii la mafie. Fiind înconjurată din toate părțile, Sevda intră în casa unui necunoscut pe fereastră sperând să nu fie nimeni acasă. Ali, proprietarul, un bărbat misterios, își dă seama că este tânăra căutată dar nu îi pune întrebări ci o invită să se adăpostească acolo.

În secvența următoare ne sunt prezentate personajele și întâmplarea care a dus la întâlnirea dintre Sevda și Ali.
Sevda (Ozgu Kaya) este o tânără inteligentă, conștientă de valoarea sa, fermecătoare și frumoasă. Ea este pasionată de libertate, nu-i place să renunțe, persistă până când obține ce dorește, nu fuge de dificultăți și este loială obiectivului ei.
Sevda visează să devină celebră și reușește să facă primul pas în direcția aceasta atunci când este aleasă pentru a fi imaginea unui brand.
Locuiește împreună cu părinții Koksal și Hayriye și fratele ei, Sinan.

Uygar (Engin Hepileri) este un tânăr afacerist bogat și viclean care crede că poate să obțină tot ce își dorește, nu ezită să transpună niciun fel de intrigă pe calea către obiectivul său și nu tolerează eșecul. El se gândește doar la el însuși, la propria fericire. Este crud și face totul pentru a-și atinge scopurile.
Uygar este îndrăgostit obsesiv de Sevda.
Parinții Sevdei au probleme financiare și datorii mari iar Uygar le oferă ajutor însă așteaptă în schimb ca ei să o convingă să se căsătorească cu el. Bineînțeles că tot Uygar este cel care i-a falimentat, fără ca ei să știe.

Sevda nu acceptă cu nici un chip să se căsătorească cu Uygar, un tip pe care îl detestă. Tatăl ei o închide în cameră în speranța că în cele din urmă va înțelege că nu are altă soluție însă Sevda iese pe fereastră, fuge de acasă și merge la prietena sa, Tugce. Nu după mult timp, Sevda află că Sinan, fratele ei are o datorie mare la un mafiot poreclit Pilot și dacă nu o achită curând, va fi ucis.
Neavând altă soluție, Sevda apelează la ajutorul lui Uygar. Acesta îi aduce banii dar are o condiție: să petreacă noaptea împreună. Sevda îl lovește cu o vază în cap, ia banii și fuge iar pe drum se întâlnește cu Sinan și îi dă banii ca să își achite datoria. Uygar nu pierde timpul ci anunță poliția și pornesc pe urmele Sevdei care a ajuns în casa lui Ali.

Ali (Keremcem) este un bărbat chipeș, misterios, carismatic și inteligent. Brav și devotat, este extrem de agil. A gustat durerea pierderii celor dragi de la o vârstă fragedă. Este credincios și își petrece tot timpul ajutându-i pe ceilalți, îndrumându-i pe tineri să iasă din anturaje periculoase, fapt pentru care este cunoscut și respectat în cartierul său. Singurul său scop în viață este să-și găsească fratele pierdut.

Acțiunea revine la momentul întâlnirii dintre Sevda si Ali.
Poliția bate la ușa lui Ali și îl întreabă dacă a văzut-o pe tânăra fugară iar Ali răspunde că nu a văzut-o.
După aceea îi gătește, timp în care ea îi povestește cum a ajuns acolo.
Sevda observă o fotografie cu el și fiul lui și presupune că este căsătorit. Ali nu răspunde întrebărilor ei.

Sevda sparge din greșeală un glob de zăpadă din camera lui Ali. El strânge devastat cioburile apoi îi povestește că mama lui i-a dat globul când avea 6 ani și i-a dat unul identic și fratelui său. În acea zi și-a pierdut ambii părinți. Când fratele lui a fugit din orfelinatul în care au ajuns, și-a luat globul cu el iar Ali l-a păstrat pe al său în toți acești ani în speranța că își va găsi fratele cu ajutorul lui.

Pilot (Burak Serdar Sanal), mafiotul cu care s-a încurcat Sinan, este fratele lui Ali și la fel ca el, păstrează și acum globul.
Este un bărbat carismatic și neînfricat, un tip imprevizibil. De fapt, deși pare un mafiot nemilos, are multe principii și o latură profund milostivă.
Când află că un tip pe nume Ali îi convinge pe angajații lui să renunțe la afacerile murdare și să înceapă o viață nouă, merge să îl caute. Din cauza reputației lui crede că este imam și îl caută la moschee. Acolo o întâlnește pe Duygu (Zeynep Elcin), o tânără din cartier care este îndrăgostită de Ali și se îndrăgostește de ea la prima vedere.
Văzând că Ali nu este acolo, renunță să îl mai caute până a doua zi când vrea doar să îl avertizeze să nu se mai amestece în afacerile lui.

Noaptea, Ali visează momentul când fiul lui a fost ucis într-o explozie de mașină. Sevda îl aude țipând și merge la el. Ali se trezește brusc și o îmbrățișează.
Dimineața, când Ali este plecat la cumpărături pentru micul dejun, Sevda lipește globul și îi scrie un bilet în care îi mulțumește pentru ajutor apoi pleacă crezând că este în siguranță. Oamenii lui Uygar care sunt chiar la ușă, o prind și o sedează. Chiar atunci apare Ali.
Mai târziu când Sevda se trezește, se miră că este tot în casa lui. El îi spune că probabil a avut un coșmar și că acolo este în siguranță.

Între timp Uygar nu îi poate contacta pe acei oameni. Mama lui Duygu bănuiește că Sevda este în casa lui Ali și îi spune lui Uygar. Face asta fiindcă vrea ca fiica ei să își schimbe părerea despre Ali.
Când Ali pleacă la serviciu, Uygar intră în casa lui, îl bate pe Hudaverdi, prietenul lui și o ia pe Sevda.
În acea seară, unchiul lui Uygar merge la el și îi spune cu cine s-a încurcat. Îi povestește că Ali a distrus într-o singură noapte banda de mafioți care i-a ucis fiul, apoi s-a jurat că nu mai face asta. Îl avertizează că dacă își rupe jurământul, atunci oriunde s-ar ascunde nu va putea să scape. Îi spune că va vorbi pentru el ca să nu îl pedepsească dar să o elibereze imediat pe Sevda.

Uygar nu vrea să o lase să plece dar se teme de Ali și își înconjoară casa cu oameni înarmați apoi îl sună pe Pilot și îl cheamă să îl ajute. Nu după mult timp apare Ali, întrerupe curentul și îi bate pe toți pe întuneric.
Uygar încearcă să fugă cu Sevda dar apare Ali și îl oprește. Sevda aleargă în brațele lui ușurată. Ali îl prinde pe Uygar de guler și îl amenință că dacă o mai supără pe Sevda, data viitoare îl va ucide. Chiar atunci apare Pilot în spatele lui Ali și îndreaptă arma spre el.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.