Biografie Murat Aygen ( Evren Erguven- serialul turcesc Valurile vietii)

0 1,280

Este un actor turc, nascut pe data de 29 Octombrie 1971 in Diyarbakir, Turcia intr-o familie de actori. A absolvit Facultatea de Teatru din cadrul Universitatii Mimar Sinan din Istanbul (1994). Si-a obtinut diploma de master in Opera. Intre anii 1992-1995 a lucrat la Teatrul Municipal in Istanbul ca actor, coregraf si dansator.

In 1994 a lucrat la Facultatea Medicala Capa ca terapeut de vorbire. In perioada 1995-2000 a fost cantataret de opera la Opera de Stat. In 2000-2001 a lucrat la lector la Universitatea din Istanbul, Departamentul Teatru. A lucrat mult in productie, editare si regie in teatru si are de asemenea propria lui Companie de teatru.

In 2010 s-a asociat cu o Companie americana care se ocupa cu comunicatia in mediile de socializare. In 2005 a jucat primul rol intr- un film artistic “Ankara Ekspresi”(Binbasi Seyfi). In 2008 a interpretat cu maiestrie rolul Cem in serialul tv “Paramparca Asklar”(2008). Au urmat apoi si alte roluri in filme si seriale de succes.

Este cunoscut publicului roman din serialul “Yaman”in care a interpretat personajul Faruk si din serialele “Mireasa din Istanbul” (Can) si “Valurile vietii” (Evren Erguven). Este casatorit cu Nihan Asli Elmas(2010).

Filmografie:
2005 Ankara Ekspresi (Binbaşı Seyfi)
2008 Paramparça Aşklar (Cem)
2009 Kül ve Ateş (Doktor Hakan)
2010 Av Mevsimi (Şevket Altun)
2011 Dedektif Memoli (Kürşat)
2013 Medcezir (Faruk Beylice)
2015 Maral: En Güzel Hikayem (Hakan)
2016 Bodrum Masalı (Evren Ergüven)
2017 İstanbullu Gelin (Can)
2018 Şahin Tepesi (Demir)

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.