Valurile vietii – episoadele 10-11-12 (rezumat)

1,776

Alara a fost trimisă de Cahit în Londra însă nu poate să stea departe de Ateş și rămâne în Turcia fără să știe părinții ei. Ateş o roagă pe Asli să o cazeze la ea pentru puțin timp apoi când Uzay află că e acolo, Su o ascunde acasă la Kelebek. Uzay îi spune lui Cahit și merg împreună să o caute dar Faryali îl ajută pe Ateş și o trimite pe Alara acasă la un vecin. Acum Faryali și l-a făcut dușman pe Cahit.

Ateş încearcă să obțină o bursă ca să meargă și el la Londra și e pregătit să lupte pentru Alara. Kelebek concurează pentru aceeași bursă, astfel că cei doi tineri vor fi rivali. Pe de altă parte, Cahit este determinat să îi împiedice pe Alara și pe Ateş să fie împreună.

Faryalı, Yıldız și Gözde încearcă să încheie o afacere profitabilă pentru hotel iar Evren nu e mulțumit de acest parteneriat fiindcă el vrea să îl vândă. Prin asta Gozde vrea să îl facă pe Evren să regrete că a părăsit-o și să se întoarcă la ea dar el face noi planuri pentru a vinde hotelul și riscă chiar să se asocieze cu rivalul său Cahit. Această situație îi va afecta pe toți membrii familiei Erguven. În timp ce Yildiz se străduiește să le ofere copiiilor o situație mai bună, Evren își urmărește din nou propriile interese.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.