Biografie Simay Barlas (Damla – Nemilosul Istanbul)

2,856

Actrița Simay Barlas s-a născut pe 17 mai 1998 în Istanbul, Turcia.
A absolvit Facultatea de Cinema și Televiziune în cadrul Universității Bilgi și a debutat în serialul de mare succes Paramparça (Furtună pe Bosfor) cu rolul personajului Oyku.

Mai târziu frumoasa actriță s-a făcut remarcată în serialele Adı Efsane, Hayat Bazen Tatlıdır, Nemilosul Istanbul și în filmul Dijital Esaret.
În noiembrie 2020, se va întoarce pe micile ecrane cu un rol principal în serialul Bir Annenin Günahı, alături de Özge Özberk, Musa Uzunlar, Emre Kınay, Mert Yazıcıoğlu, și Pamir Pekin.

Filmografie
2014 – Paramparça (Öykü)
2016–2017 – Hayat Bazen Tatlıdır (Gözde Sarıyaz)
2017 – Adı Efsane  (Naz Yalınay)
2019–2020 – Zalim İstanbul (Damla Karaçay)
2019 – Dijital Esaret (Damla)
2020 – Bir Annenin Günahı

Interesul ei pentru actorie a început din copilărie: “Cel mai bun prieten al meu a fost întotdeauna imaginația mea. Îmi plăcea foarte mult să visez. Am avut o copilărie fericită și distractivă. Actoria a fost visul meu din copilărie.
Fratele meu a absolvit Facultatea de Radio și Televiziune și în anii studenției a regizat și a jucat în filme de scurt metraj. De atunci am început să fiu interesată de actorie. De asemenea familia mea m-a susținut mult în acest sens.”

În timpul liber preferă activitățile care o motivează: “De obicei fac pilates, apoi merg la cinema și la cumpărături. Încerc să urmăresc alte seriale de câte ori am ocazia.”

Cea mai mare pasiune a ei este actoria: ” În fiecare dimineață când mă trezesc, mă întreb ‘ce voi învăța astăzi?’. Acest entuziasm îmi dă energie și mă face și mai conectată la cariera mea. Dacă vreau să fiu o actriță de succes știu că trebuie să învăț iar lucrurile pe care le am de învățat nu se vor sfârși niciodată. Actoria este o aventură fără sfârșit iar educația este foarte importantă în această profesie.
Actoria va fi întotdeauna în viața mea dar vreau de asemenea să studiez arhitectura.”

Obiective în carieră: “Vreau să mă perfecționez și să ajung în cel mai bun punct posibil. Pentru aceasta, intenționez să studiez în străinătate. De asemenea, unul dintre cele mai mari obiective ale mele este să joc pe scena teatrului, în viitor. “

Actorii ei favoriți sunt: Scarlett Johansson, Jennifer Lawrence, Ryan Gosling, Emma Stone și Türkan Şoray.

Trăsături de personalitate: Când își pune ceva în minte, încearcă din răsputeri să obțină acel lucru: “Ca femeie din zodia Taur, sunt pasionată și încăpățânată. Dar uneori încăpățânarea mea se poate transforma din trăsătura mea preferată, în trăsătura pe care aș vrea să o schimb”.

Ce reprezintă iubirea pentru ea: “Iubirea este un sentiment pur, magic și real. Cred că iubirea mă hrănește și când știu că este reală, mă face și mai atașată de ea și o îmbrățișez și mai strâns. Iubirea nu este doar un interes sau un sentiment pentru persoana de sex opus. Eu îmi iubesc jobul, prietenii, familia cu multă pasiune și afecțiune.”

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.