Nemilosul Istanbul episodul 32 (rezumat)

6,925

Agah merge la Seniz si o întreabă ce mai ascunde de el fiindcă e sigur că tot ce i-a făcut lui Nedim nu a fost doar pentru a-l proteja pe Cenk dar nu primește niciun răspuns de la ea. Îi dă actele de divorț însă Şeniz nu le semnează, deși Agah îi va da o mare sumă de bani. După aceea se întâlnește cu avocata și îi cere să facă tot posibilul pentru a amâna divorțul.

Ceren vrea să îi spună lui Cemre despre copilul ei, probabil faptul că a fost al lui Cenk și că Şeniz i-a cauzat pierderea sarcinii dar apare Nedim și o oprește.
Ceren îi povestește lui Nedim cum Seniz a obligat-o să se căsătorească cu el apoi merge la mormântul copilului pentru prima dată. Se hotărăște să nu mai amâne răzbunarea și să se folosească de cel mai bun atu pe care îl are: înregistrarea terapiei lui Nedim când i-a spus lui Oya de trădarea lui Seniz și a tatălui său. Următoarea zi, îi trimite înregistrarea lui Agah printr-un curier apoi o anunță pe Şeniz.
Panicată, Şeniz o sună pe Seher și o roagă să ia pachetul care va sosi la vilă pentru Agah dar Ceren îl ia și îl duce în biroul lui. Când află, Seniz pleacă în grabă la vilă. Chiar când Agah pornește înregistrarea apare și Nedim. El și Seniz insistă să nu o asculte și fiindcă nu îl pot opri, Nedim îi ia dispozitivul din mână. Agah face infarct.

La spital, Seniz îi spune lui Nedim că Ceren i-a trimis înregistrarea lui Agah. Ceren neagă fiindcă el o amenință că o va distruge dacă este adevărat. Spre mirarea lor, Oya spune că ea a trimis înregistrarea. Ceren e tot mai suspicioasă în privința ei și se întreabă de ce a salvat-o.

Oya îi dă lui Basak copilul lui Ceren și o trimite la vila Karacay. Basak se atașează imediat de el și îl consideră ca fiind fiul ei pe care l-a pierdut. Oya i-a zis că atunci când va fi timpul potrivit, va trebui să i-l dea mamei lui dar nu i-a spus că este Ceren.
Când Basak ajunge la vilă și este întâmpinată de familie, Nurten o pune să îi sărute mâna lui Agah iar Başak o roagă pe Ceren să îl țină pe copil și i-l pune în brațe. Ceren e devastată fiindcă se gândește la fiul ei și toți din familie sunt profund mișcați.

Cemre merge la un interviu pentru un loc de muncă și primește postul dar când află că Nedim a recomandat-o, îl refuză. Când pleacă de acolo se întâlnește cu Cenk și el o încurajează să își urmeze visul de a fi cântăreață.
Cemre îi urmează sfatul și se angajează la un restaurant împreună cu o prietenă din sat, care, la fel este cântăreață.

Nedim se întâlnește cu Oya să o întrebe de ce i-a trimis înregistrarea lui Agah și să o amenințe să stea departe de familia lui.  Oya îl șochează când îi spune că ei sunt frați și că a făcut-o ca să se răzbune pe Agah.
Agah este externat și începe să îl caute pe Nedim care îl evită.
Seniz o roagă pe Seher să îi trimită dispozitivul de înregistrat care a rămas în biroul lui. Ceren îl găsește înaintea lui Seher și îl înlocuiește cu altul prin care îi transmite lui Seniz să își găsească un loc unde să se ascundă. Când Seniz primește dispozitivul, îl sună disperată pe Agah să verifice dacă într-adevăr a aflat sau Ceren blufează.
De data aceasta, Ceren îi trimite lui Agah înregistrarea pe telefon. Agah o ascultă și află că soția și fratele lui l-au trădat. Își ia arma și o îndreaptă devastat spre fotografia fratelui său apoi pleacă după Şeniz.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.