Doctorul minune episodul 46 (rezumat) Demir o cere în căsătorie pe Acelya

4,654

Cei 4 rezidenți care au rămas la spitalul Berhayat dispuși să renunțe la jumătate de salariu, acum vor fi de gardă 36 de ore.
Tanju îi trimite pe Ali și pe Nazli să lucreze cu Ferman iar pe Doruk și pe Demir la camera de gardă.
Ali este supărat pe Ferman pentru că ar fi ales-o pe Nazli să rămână și nu pe el așa că mereu îi face reproșuri, îi răspunde cu impertinență și nu îl ascultă. Fiindcă își menține atitudinea rebelă și în sala de operații, Ferman îl scoate afară.

Ezo îl sună pe Ali și îi spune că a acceptat să se interneze iar în schimb mama ei va face o donație spitalului.
Vrea să își ia rămas bun de la el dar Ali nu poate să plece de la spital.
Vuslat, mama lui Ezo este o persoană rece și crudă. Merge după ea și îi lasă bani să își cumpere altă garderobă, fiindcă îi este rușine să spună că este fiica ei. Se va întoarce după ea seara.
Ali îi cere lui Ferman 2 ore libere ca să meargă la Ezo dar Ferman nu acceptă.
Când Ferman îl scoate din sala de operații, Ali pleacă din spital fără permisiune și merge să o convingă pe Ezo să nu se interneze. Chiar atunci mama ei se întoarce după ea. Ali încearcă să o protejeze pe Ezo dar Vuslat o ia cu forța și pleacă. Pe drum spre clinică, Vuslat îi spune lui Ezo că va ajuta spitalul cu condiția să nu se mai vadă niciodată cu Ali. Ezo îi reproșează că îi cere să renunțe la singurul ei amic și îi spune să uite de înțelegerea lor și se întoarce acasă.

Ferman află că Ali a plecat fără permisiune și îi cere ajutorul lui Tanju pentru a-l disciplina.
Când Ali se întoarce, este așteptat de Tanju, Beliz și Ferman. Ca pedeapsă, nu va mai participa la operații timp de două săptămâni și va lucra peste program. Ali se așteaptă ca prietenii lui să intervină pentru el dar de data aceasta Ferman, Beliz, Nazli sau Adil nu îl mai protejează.
La finalul celor 36 de ore, Ali se întoarce acasă simțindu-se părăsit de toți dar are o surpriză plăcută când află că Ezo nu a plecat. În timp ce ei sărbătoresc în terasă că au scăpat de Vuslat, ea merge la Beliz și îi spune că va finanța spitalul cu condiția să îi dea 51% din acțiuni.

Nazli este promovată ca rezidentă șefă.
Ea și Doruk se mută la Demir.
Acelya este supărată pe Demir pentru că le-a propus lor să se mute la el, înainte de a-i propune ei. Îi reproșează că își găsește timp pentru spital, firmă sau prieteni iar ea e mereu pe ultimul loc. Timp de trei zile nu vorbește cu el.
Doruk vrea să îi ajute să se împace și o cheamă acasă la Demir.
Demir i-a cumpărat un frumos inel de logodnă și o cere în căsătorie. Acelya este surprinsă și fericită dar îl refuză și pleacă.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.