Domnul Greșeală (Mr Wrong) episoadele 28-29-30 rezumat

1,339

Ezgi pleacă la Bursa cu părinții ei.
Serdar și Tolga pun la cale un plan împotriva lui Ozgur.
Tolga o sună pe Ezgi și îi spune că este de la o firmă care organizează evenimente și că a aflat că la ultimele locuri de muncă ea a avut rezultate foarte bune și de aceea ar vrea să lucreze pentru el. Ezgi îi spune că este plecată din oraș dar el este de acord să aștepte până se întoarce la Istanbul.

Cansu și Deniz sunt îngrijorate pentru Ezgi fiindcă trecuse o săptămână și ea nu le-a răspuns la telefon. Ele regretă faptul că au insistat să fie împreună cu Serdar chiar dacă știau că ea nu îl vrea.
Ozan află de la Deniz că Ezgi nu știa de surpriza pe care i-a pregătit-o Serdar iar el îi spune că Ozgur a fost acolo și că i-a văzut împreună și de aceea a dat-o afară de la serviciu fiindcă credea că l-a mințit. El îi mai spune că Ozgur este îndrăgostit de Ezgi și că i-a pregătit o surpriză de ziua ei.
Deniz este de părere că trebuie să facă ceva pentru a îndrepta situația.

Ezgi le spune părinților că s-a hotărât ca de aici înainte să pună cariera pe primul plan și că a doua zi se va întoarce la Istanbul pentru un interviu de angajare.
A doua zi merge la interviu  apoi merge acasă la Cansu și se împacă cu ea și cu Deniz.
Seara, iasă toate trei în oraș. Prietenele ei o duc la locul ei favorit, unde se întâlnea cu Ozgur. Când ajung acolo o aștepta o mare surpriză. Ozan l-a adus și el pe Ozgur.
Ezgi și Ozgur se îmbrățișează și se împacă.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.