Dragoste și pedeapsă episoadele 13-14 (rezumat)

1,106

Când Yasemin își dă seama că Savaș este noul client cu care trebuie să lucreze, tot timpul cât ține ședința este foarte tăcută. Cât timp discută cu Bora, Savaș se joacă cu colierul pe care ea îl pierduse în noaptea în care s-au cunoscut.
Când se întorc la agenție, Yasemin le spune lui Sevgi și lui Bora că ea nu vrea să se implice în acea afacere.
Când Bora o întreabă de ce s-a răzgândit, ea îi spune doar că nu îi place patronul firmei.

Mai târziu, Yasemin îl sună pe Savas și îi cere să se întâlnească. Când se întâlnesc, ea îi spune să își găsească o altă agenție cu care să lucreze și să o lase în pace, îl roagă
să uite că s-au cunoscut vreodată și îi cere să îi înapoieze colierul. El îi răspunde că e atât de frumoasă încât i-a luat mințile și că după acea seară nu a mai putut să o uite și a căutat-o peste tot și acum că a găsit-o nu are de gând să renunțe la ea. Yasemin îi spune că a uitat acea noapte de mult iar el îi zice că el nu a uitat și nici nu vrea să uite vreodată și că nu poate să îi dea colierul fiindcă ea e Cenușăreasa lui și o va aștepta fiindcă este un bărbat cu foarte multă răbdare.
A doua zi, Savaș o sună și o roagă să se întâlnească. Yasemin îi spune că nu are ce discuta cu el iar el o întreabă dacă nu mai vrea colierul.
În acea seară se întâlnesc la un restaurant. El îi oferă un alt colier dar Yasemin nu îl acceptă și îi spune că vrea colierul ei. Savaș îi spune că îl va păstra fiindcă acela e talismanul lui. Ea îi zice că îi dorește să îi poarte noroc după care pleacă.

Ahmet Moran este furios pe Savaș fiindcă a refuzat să mai facă afaceri cu el și
așteaptă să facă o greșeală pentru ca să îl poată distruge.

Cicek se îndrăgostește de Savaș dar este dezamăgită fiindcă el nici nu observă străduințele ei de a-i atrage atenția.

Bora dă o petrecere cu angajații la restaurantul lui Cem, în speranța că o va convinge pe Yasemin să colaboreze cu Savaș fiindcă fără Yasemin, Savaș nu mai vrea să încheie contractul cu ei. Când ajunge la petrecere și îl vede pe Savaș, Yasemin se enervează și iasă afară.
Savaș fuge după ea și o roagă să nu plece.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.