Dragoste și pedeapsă Episoadele 3-4 (rezumat)

875

Savaș este nevoit să se căsătorească cu cumnata lui, Cicek, soția fratelui său care a rămas văduvă, în caz contrar ea va fi ucisă de familia ei conform tradiției, iar familiile lor vor începe din nou un război.
Cicek încearcă să se împotrivească tradiției fiindcă vrea să își continue studiile, dar sfârșește prin a fi încuiată în cameră și amenințată de soacra ei că dacă va fugi va fi împușcată.

Savaș reușește să o convingă pe Cicek să accepte să se căsătorească cu el doar formal și îi promite că nu va fi o căsătorie adevărată fiindcă pentru el este și va fi întotdeauna ca o soră și cu timpul va lupta și va schimba acea tradiție a familiei.
A doua zi după căsătorie, Savaș îi spune lui Cicek la masă de față cu toată familia că o va înscrie la o Universitate privată pentru a-și continua studiile. Cicek se bucură foarte mult, în schimb
Sahnur încearcă să îl convingă să își schimbe părerea dar Savaș îi spune că este soția lui și el va hotărî pentru ea.

Yasemin, devastată, îi spune mamei sale că este însărcinată cu un om căruia nici măcar nu îi știe numele. Mama ei o liniștește și îi spune să nu își facă griji și îi promite că o va ajuta să își crească copilul.
Bora, șeful lui Yasemin este foarte interesat de ea, ceea ce provoacă bârfe la serviciu.
Savaș își cheamă o prietenă din străinătate și o roagă să îl ajute în afaceri și să accepte să fie managerul companiei.
La sfârșitul episodului Savaș descoperă că firma lui face afaceri ilegale.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.