Dragoste si secrete – episodul 26 / rezumat

5,882

Ilhan și Meral nu pot să treacă peste șocul pe care l-au avut când Duygu a fost răpită. Tot timpul sunt îngrijorați pentru ea și în cele din urmă Ilhan îl cheamă pe Pilot și îi spune că nu mai este de acord cu căsătoria lor fiindcă nu pot să trăiască toată viața cu teama că va păți ceva din cauza lui. Duygu și Pilot sunt foarte supărați dar speră că Ilhan se va răzgândi.


Ali o caută pe Sevda fără încetare însă Uygar este cu un pas înaintea lui și îi trimite un indiciu greșit ca să îl țină ocupat.
Sevda reuseste să îl sune pe Ali de pe telefonul lui Uygar iar el găsește locația unde se află datorită numărului de telefon. Uygar i-a auzit vorbind și când Ali ajunge acolo, ei sunt deja plecați. Ali găsește doar un mesaj de adio pe care i l-a lăsat Sevda.

Necmi s-a îndrăgostit de Duygu și îi trimite un buchet de flori apoi o abordează pe stradă. Pilot trece pe acolo întâmplător și îi vede. Se luptă cu el și cu oamenii lui și când află că o place pe Duygu, ia pistolul lui și vrea să îl împuște. Chiar atunci apare Ilhan și îl oprește iar Necmi fuge. Duygu îi spune lui Ilhan că Pilot nu este vinovat și că aceia erau tipii care au răpit-o. Când aude că încă sunt pe urmele ei, Ilhan îi spune din nou lui Pilot că Duygu este în primejdie câtă vreme va fi cu el. Pilot îi dă dreptate și se desparte de ea ca să o protejeze. Mai târziu, după ce discută cu Ali, își dă seama că a greșit și o caută pe Duygu. Ea îi reproșează că a renunțat atât de ușor la ea iar el îi spune că nu ar putea să renunțe nici dacă ar vrea și se împacă.

Uygar vrea să plece din țară cu Sevda.
Ali înțelege brusc că în mesajul de adio, Sevda a încercat să îi spună că vor pleca cu vaporul. Îl sună pe Kurtbey iar el află din ce port vor pleca și adresa unde se află și pornesc spre ei.
Sarp îi spune lui Uygar că toate drumurile sunt închise de poliție și nu au pe unde să fugă. Uygar o ia pe Sevda si pornesc la drum, încercând să găsească o cale de ieșire iar Ali și Kurtbey îi prind din urmă. Uygar se oprește pe faleză și îi spune Sevdei că dacă acela este capatul drumului pentru el, vor muri împreună. Sevda, încurajată de Ali, îl lovește pe Uygar apoi Ali îl împușcă și cade în mare.
Ali și Sevda se întorc acasă. Se opresc în fața casei lui Ali și sub privirile lui Ozlem, el îi spune Sevdei că acum că au scăpat de Uygar, se vor căsători.

Sinan o încurajează pe Zeynep să îl întrebe pe Kurtbey dacă într-adevăr este adoptată. Zeynep se hotărăște să îi urmeze sfatul și merge în biroul lui să îl întrebe despre familia ei. Kurtbey chiar atunci citește scrisoarea pe care i-a lăsat-o tatăl ei, în care i-a cerut să aibă grijă de cei doi fii ai lui și să îi pună fiicei sale numele Zeynep. Când ea intră în birou, Kurtbey ascunde scrisoarea la spate și o pune în seif. Zeynep observă și nu mai discută cu el iar când pleacă, încearcă să deschidă seiful.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.